به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،، این ملاقات با حضور سفیر ایران در عراق و تعدادی از مدیران دو طرف صورت پذیرفت و روند پیشرفت پروژههای فنی و مهندسی شرکتهای ایرانی که در کشور عراق در حال اجراست پیگیری شد.
ایران پروژۀ ورزشگاهی الزوراء با ظرفیت 12500 نفر و پروژۀ ورزشگاهی التاجیات با ظرفیت 60 هزار نفر را در بغداد میسازد، که پیشرفت اجرایی هر کدام به ترتیب حدود 41 درصد و 30 درصد است. شرکتهای مهندسی ایرانی خط راهاهن بین دو بخش حجاما و ساوا را نیز در دست ساخت دارند.
در این ملاقات طرفین، موانع و مشکلاتی که سر راه شرکتهای دو طرف وجود دارد را بررسی نموده و راهکارهای رفع موانع و تسریع در ان را خواستار شدند.
وزارت صنایع عراق در حال حاضر حدود 140 کارخانه دارند که حدود 30 شرکت دولتی آنها را مدیریت میکنند. کارخانههای مذکور برای تولید محصول، بعضاً مواد و تجهیزات مورد نیاز خود را از خارج تأمین میکنند ولی به دلیل عدم رقابتی بودن، نیاز سایر وزارتخانهها از خارج از کشور با کالای ساخته شده تأمین میشود.
معاون وزير بازرگانی عراق در ملاقات با خسروتاج درخواست خود را برای مشاركت شركت های ايرانی در ساخت سيلوهای بتونی و فلزی و همچنين بازسازی و تعميرات سيلوهای قديمی عراق مطرح كرد كه مورد پذيرش طرف ايرانی نيز قرار گرفت.
تعدادی از کارخانجات صنعتی عراق همچون تولید کابل، صنایع خودروسازی، صنایع فولاد، صنایع شیمیایی، مصالح ساختمانی، فراوردههای بهداشتی و ... براساس مواد دریافتی از ایران کار میکنند.
انتهای پیام/