نکته قابل توجهای که در عملکرد رسانههای خارجی به چشم میخورد اینست که این رسانهها با تمام خبرهای ضد و نقیضی که از ایران منتشر میکنند همگی در یک خبر با یکدیگر مشترک بودند آن هم استقبال پر شور مردم از انتخابات ریاست جمهوری چراکه حضور پرشور مردم در پای صندوقهای رای از دقایق اولیه رای گیری و تمدیدهای پی در پی مهلت رای گیری تا ساعت 24 نشانگر استقبال بی نظیر مردم از انتخابات بود. حقیقتی که هیچ رسانهای قادر به کتمان کردن آن نبود.
بنا بر اعلام حسین انتظامی معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با احتساب خبرنگاران مقیم رسانههای خارجی و همچنین صدور روادید برای ۲۵۳ خبرنگار در این روزها، در مجموع 570 خبرنگار و عوامل خبری از 245 رسانه، از بیش از 40 کشور جهان انتخابات ایران را پوشش دادند که حضور نمایندگان رسانههای خارجی برای پوشش انتخابات نسبت به دوره گذشته انتخابات، ۳۳ درصد افزایش داشته است.
النا گابریلیان خبرنگار رادیو RFI و شبکه فرانس 24 یکی از خبرنگاران خارجی است که برای پوشش انتخابات ریاست جمهوری کشورمان به تهران آمد.
نکته قابل تامل درباره این خبرنگار ارمنی الاصل ساکن پاریس اینست که با چک کردن صفحه مجازی وی متوجه می شویم که این خبرنگار در نوامبر سال 2016 به رژیم صهیونیستی سفر کرده و پس از شش ماه به ایران آمد تا انتخابات را پوشش دهد.
حضور خبرنگاری که فقط شش ماه پیش در فلسطین اشغالی بوده و پس از آن به پایتخت کشورمان سفر کرده تا بزرگترین رویداد انتخاباتی کشور را پوشش دهد این سوال را به ذهن متبادر می کند که آیا مسئولان امر برای صدور روادید به خبرنگاران خارجی پاسپورت آنها را بررسی می کنند؟ چرا که به راحتی می توان مهرهایی که در پاسپورت درج شده را مشاهده کرد و با توجه به آن مجوز ورود به کشور را صادر کرد.
عکسهای منتشر شده از صفحه مجازی النا گابریلیان در رژیم صهیونیستی نشان دهنده حضور این خبرنگار در مناطق نظامی صهیونیستها است به طوری که وی علاوه بر عکس گرفتن از نظامیان عکسهایی را از مرز این رژیم با لبنان و غزه را منتشر کرده و هم اکنون به طور آزادانه در خیابانهای تهران اقدام به تهیه گزارش می کند.
گذاشتن پستهایی جهت دار از حجاب زنان ایرانی، واگنهای اختصاصی بانوان در مترو و عکسهایی از روز انتخابات در تهران از جمله مسائلی است که وی در صفحه مجازی خود از تهران در ایام انتخابات منتشر کرده است.
انتهای پیام/
گزارش از محمد امیرحسینی