به گزارش
مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت یک نوع خوراک مرغ آشنا کنیم. در پخت این خوراک خوشمزه، از مرغ به همراه قارچ استفاده شده است که مزهی بسیار خوبی دارد. برای آشنایی با مراحل تهیهی خوراک مرغ و قارچ، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سینهی مرغ: 4 عدد
آرد: یک چهارم پیمانه
کره: سه قاشق
قارچ ورقه شده: یک پیمانه
آب مرغ: نصف پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
پنیر موزارلا: یک سوم پیمانه (رنده شده)
پنیر پارمسان: یک سوم پیمانه (رنده شده)
پیازچه خرد شده: 2 عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
البتدا سینهی مرغ را به قطعات کوچکتری تقسیم میکنیم سپس آنها را در آرد، میغلتانیم و در کره یا روغن داغ، سرخ میکنیم تا طلایی رنگ شوند.
تکههای مرغ را داخل ظرفی که قرار است درون فر قرار دهیم، میچینیم.
سپس قارچ را جداگانه تفت میدهیم و آب مرغ و نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم و به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار میدهیم.
مخلوط آب مرغ و قارچ را بر روی تکههای مرغ سوخاری شده میریزیم و آن را در فری با دمای 180 درجهی سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار میدهیم.
پس از گذشت 15 دقیقه، پنیرهای رنده شده و پیازچهی خرد شده را روی مرغ میریزیم و 5 دقیقهی دیگر اجازه میدهیم تا داخل فر باشد. فر را خاموش کرده و خوراک مرغ و قارچ را سرو میکنیم.
منبع: تابناک
انتهای پیام/