وزیر شهرسازی و مسکن در ادامه تاکید کرد که این وزارت رهبری بخش شهری را به عهده دارد و می تواند از تکنولوژیهایی که به دسترس قرار دارد به خصوص در قسمت ساختمانهای رهایشی از سیستم هایی که آسیب پذیری کمتری دارد، استفاده کند.
او در گفتگو با آوا، از نهادهای مختلف همسو و ذیربط مانند دانشگاهها و وزارتخانههای مختلف نیز خواست که با وزارت شهرسازی و مسکن در جهت جلوگیری از حوادث طبیعی همکاری کنند.
به گفته نادری، متاسفانه ساختمانهایی که در افغانستان ساخته شده است اکثرا غیرمعیاری است، اما دقیق معلوم نیست که چقدر ساختمان های معیاری و غیر معیاری در حال حاضر وجود دارد.
او، همچنان اظهار داشت: امروز وزارت شهرسازی و مسکن دارای ظرفیتهای خوبی برای پیشگیری از وقوع حوادث طبیعی می باشد.
او تاکید کرد که پس از این به هیچ ساختمان جواز کار داده نخواهد شد مگر اینکه به صورت استندرد و معیاری ساخته شود.
وی همچنان گفت: وزارت شهر سازی و مسکن در طول یکسال اقدامات جدی را در خصوص معیاری سازی ساختمان ها روی دست گرفته است و هر روز با بلند رفتن ظرفیت ها نظارت در مرکز و ولایات بیشتر می شود.
او یکبار دیگر تاکید کرد که تمام جواز ساختمانی مربوط به وزارت شهرسازی و مسکن است و به زودی مردم شاهد اجرای برنامه های مجتمع رهایشی در تمام افغانستان خواهند بود.
به گفته او، پس از آنکه نام وزارت شهرسازی به وزارت شهرسازی و مسکن تغییر پیدا کرد معینیت مسکن ایجاد شده است و پس از این در خصوص مسکن نیز توجه لازم صورت خواهد گرفت.
به گفته او، یکی از اولویت های وزارت شهرسازی و مسکن این است که چطور بتوانیم نیازمندی های شهروندان به خصوص جوانان را از نگاه مسکن بر آورده بسازیم و چگونه خانه های مطابق با اقتصاد مردم را آماده کنیم.
سخنان وزیر شهرسازی در حالی ابراز می شود که طی پانزده سال گذشته صد ها ساختمان غیر معیاری در مرکز و ولایات ساخته شده و هیچ نظارتی وجود نداشته است و این وزارت برای تطبیق پلان های خود با مشکلات زیادی روبرو خواهد بود.
انتهای پیام/
برای اطلاع از آخرین اخبار افغانستان به کانال تلگرامی ما بپیوندید