سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز؛

پیش بینی 100 هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی برای رونق تولید

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت از پیش بینی 100 هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی برای رونق تولید خبرداد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛رحمانی قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در جریان افتتاح طرح های تولیدی در شهرک صنعتی آیت الله هاشمی رفسنجانی در تبریزگفت: امسال برای تامین منابع مالی بازسازی و نوسازی صنایع در راستای رونق تولید و اشتغال 100 هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی و 500 میلیون یورو از صندوق توسعه ملی پیش بینی شده است.
 
وی با اشاره به اجرای موفق پروژه های اقتصاد مقاومتی توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال گذشته گفت: 10 هزار میلیارد ریال بودجه در برنامه ششم توسعه برای کمک به اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی پیش بینی شده است.  
 
وی گفت: برنامه ریزی لازم برای تدوین آیین نامه های مربوطه در حال انجام است تا بنگاه های تولیدی و خدماتی نسبت به جذب فارغ التحصیلان اقدام کنند.
 
وی اظهارکرد: برای تحقق شعار امسال پیشنهاد شده تا با تامین 50 درصد حداقل دستمزد سال جاری توسط دولت، امکان جذب حداقل 200هزار نفر در واحدهای صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی فراهم شود.
 
رحمانی با بیان اینکه برای تحقق این موضوع 18 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است، گفت: برای تامین منابع مالی برنامه های رونق تولید و اشتغال زایی از طریق حذف و یا کاهش سپرده گذاری قانونی بانک ها نزد بانک مرکزی، مذاکره با بانک های خارجی برای گرفتن خطوط اعتباری، رفع محدودیت در زمینه خرید تجهیزات سرمایه گذاری از محل یوزانس چند ساله، استفاده از تسهیلات فاینانس و افزایش سهم بخش صنعت و معدن از تسهیلات بانکی تا 40 درصد قابل اجراست.
 
وی با تاکید بر ضرورت رفع موانع تولید و اشتغال، گفت: باید همزمان با افزایش سرمایه گذاری در زمینه ارتقای بهره وری واحدهای صنعتی نیز بکوشیم.
 
رحمانی، حذف مجوزها و تاییدیه های تکراری در مورد واردات و صادرات و عدم صدور مجوزهای سرمایه گذاری توسط دستگاه های مختلف را راهی برای افزایش تولید و اشتغال دانست و تاکید کرد: باید قوه قضاییه و دستگاه های نظارتی برای تولید و اشتغال همکاری کرده و از ورود به فعالیت بنگاه های اقتصادی مگر در شرایط اضطراری خودداری کنند.
 
وی اظهارکرد: با اجرای کامل بسته حمایت از توسعه صادرات غیرنفتی و با افزایش مبلغ اعتبار آن به میزان حداقل 10 هزار میلیارد ریال می توان مشوق ها و تسهیلات لازم برای رونق بازار را هم فراهم کرد.
 
 
انتهای پیام/ش

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.