سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

همدان؛

اشتغالزایی بیش از400 نفر با استقرار صنایع جانبی مالت در نهاوند

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت نهاوند از صادرات مالت نهاوند به کشورهای ترکیه و ارمنستان خبر داد و گفت: استقرار صنایع جانبی در کنار کارخانه تولید مالت از جمله ماالشعیر سبب اشتغالزایی برای بیش از 400 نفر می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ 
مجتبی رضایی با اشاره به اینکه کارخانه مالت نهاوند سالانه ۲۰ هزار تن محصول تولید می‌کند افزود: کارخانه تولید مالت شهرستان نهاوند بزرگترین واحد تولید مالت در کشور با ظرفیت ۲۰ هزار تن در سال است که در سال ۱۳۹۳ به بهره‌برداری رسیده است.
 
وی تصریح کرد: در جهت تأمین مواد اولیه تولید مالت، جوی اصلاح شده با ویژگی‌های خاص که الزاما برای تولید کیفی محصولات می‌بایست تأمین شود با اقدامات مهم این شرکت از جمله هماهنگی با واحدهای کشاورزی و بهره‌گیری از تجربیات و دانش کارشناسان خبره در جهت بهبود کیفیت جو، بومی‌سازی شده است.
 
رضایی تاکید کرد: این کارخانه ضمن تأمین مالت موردنیاز  واحدهای صنایع غذایی و شرکت‌های بزرگ تولید کننده ماءالشعیر کشور، به‌طور مستمر در جهت ارتقاء کیفیت انواع مالت گندم و جو همکاری می‌کند و این امر باعث شده است که این شرکت جز مهمترین تأمین کننده مواد اولیه شرکت‌های دیگر قرار بگیرد.
 
وی عنوان کرد: این شرکت در حال حاضر برای 85 نفر به طور مستقیم اشتغالزایی داشته و در صورت استقرار صنایع جانبی از جمله ماءالشعیر تا پنج برابر ظرفیت تولید ایجاد اشتغال می‌کند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت نهاوند بیان کرد: برای احداث این کارخانه 18 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده که 11 میلیارد و 500 میلیون تومان آن آورده سرمایه گذار و 6 میلیارد و 500 میلیون تومان آن تسهیلات بانکی بوده است.
 
وی افزود: کاشت جو یکی از ظرفیت‌های شهرستان نهاوند است که از همین رو لازم است برای تحقق اقتصاد مقاومتی با اقدام جدی از سوی نهادهای دولتی کشت این محصول توسعه یافته و با دریافت نمونه‌های جو مورد مصرف این کارخانه نسبت به تولید نمونه کشت اقدام کنند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان نهاوند اظهار داشت: این شرکت در حال حاضر از صنایع تبدیلی واسطه در کشاورزی قلمداد می‌شود و در صورت تأمین سرمایه در گردش موردنیاز، امحال و تقسیط بدهی می‌تواند در رونق اقتصادی نهاوند مورد توجه قرار گیرد.
 
انتهای پیام/ص
برچسب ها: صنعت ، معدن ، تجارت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.