وی بیان داشت: با اینکه قانون رفع موانع تولید، بانکهای ما را موظف کرده تا بنگاههای تولیدی یا شرکتهای اقماری خود را واگذار کنند و به رسالت اصلی خود یعنی بانکداری بپردازند ، ولی متاسفانه با گذشت حدود 2 سال از تصویب و ابلاغ آن هنوز بانکها زیربار این مصوبه مجلس نرفته و به آن عمل نکردهاند.
نماینده مردم فلاورجان تصریح کرد: در حال حاضر بانکهای ما رقیب بنگاههای تولیدی و صنعتی کشور شده و به همین علت نتوانستهاند تسهیلات و سرمایه در گردش را در اختیار بنگاههای تولیدی و صنعتی قراردهند، از این رو بنگاههای ما به حالت تعطیلی یا نیمه تعطیلی درآمده اند.
موسوی لارگانی بیان داشت: از دیگر چالشهای امروز بانکهای ما این است که این نظام بانکی فقط به افراد خاص با سفارش های لازم وام میدهد و این اتفاق هم باعث شده تا تولیدکنندگان واقعی نتوانند از وامها بهرهمند شوند.
وی ادامه داد: آنهایی هم که با رانت وام میگیرند، آن را در مسیری غیر از آنچه که در مصوبه ارائه تسهیلات ذکر شده مصرف میکنند که باز نتایج آن دامن تولیدکنندگان و مصرفکنندگان را میگیرد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه قبلا بارها از بانکهای کشور تحقیق و تفحص صورت گرفته، افزود: نیاز کشور این است که مجلس بعد نظارتی خود را قویتر کند و دلیل اجرا نشدن قانون را از بانکها به جد پیگیری کند.
موسوی لارگانی در پایان گفت: حقیقا از رئیس مجلس درخواست داریم تا قوانین که دولت ابلاغ نکرده یا اجرا نمیشود را گوشزد کنند تا شاهد بیتوجهی به قانون نباشیم.