سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در آستانه دهه تکریم مساجد مطرح شد؛

تکریم مساجد حاصل تکریم مردم است

حسین رفیعی:اگر مردم که همان متولیان اصلی مساجد هستند، تکریم شوند، قطعا هر روز شاهد حضور هر چه بیشتر اقشار مختلف جامعه در تمامی سنین در مساجد هستیم.

حسین رفیعی مجری و بازیگر تلویزیون و سینما در گفتگو با خبرنگارحوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در رابطه با تأثیر مساجد در ارتقای فرهنگ عمومی جامعه گفت: از زمان های قدیم مساجد، محلی جهت اجتماعات مسلمانان، به جا آوردن مسائل عبادی در شهرها و روستاها، مکانی برای اسکان مسافران و همچنین مستفیذ شدن جوانان از حضور بزرگان محله و تجربیات آنان بود.

وی با اشاره به نام گذاری مسجد به عنوان خانه خدا ابراز داشت: شاید این نام گذاری به این دلیل است که هرکسی از هر جایی که بریده می شود به این مکان مقدس پناه می برد؛ لذا رویکرد جامعه باید طوری باشد که درِ مساجد همیشه و به روی تمام اقشار جامعه باز باشد و مانند زمان های گذشته، بسیاری از مشکلات معیشتی و حتی خانوادگی در این مکان مقدس حل شود.

رفیعی با اشاره به اینکه دلیل خلوت بودن مساجد را نمیتوان تنها نوع رفتار متولیان مساجد دانست، ابراز داشت: اشکال در دیدگاه خود ما است که به مرور زمان تغییر کرده؛ قبلا پدر و مادر سر یک سفره با بچه ها غذا می خوردند در حالی که امروزه کمتر شاهد این صحنه ها در خانواده ها هستیم؛ از این رو حقیقتا باید نگران کانون خانواده و جایگاه این کانون در جامعه بوده و توجه بیشتری به آن داشته باشیم؛ چرا که در روابط اجتماعی نیز تسری می یابد و یکی از همین روابط، اجتماعات مساجد است.

بازیگر سینما و تلویزیون اظهار داشت: سبک زندگی قرآنی و اسلامی که پیش تر در جامعه و خانواده های ایرانی بود، در حقیقت الگو و روش بهتری از سبک زندگی صحیح را ارائه می کرد.

وی در خصوص اطلاعات مورد تبادل در شبکه های اجتماعی و حضور در این شبکه ها گفت: نکته قابل توجهی که قبل از ورود به شبکه های اجتماعی باید به آن واقف باشیم این است که حداقل چند کتاب راجع به این محیط ها مطالعه کنیم چون اگر بخواهیم مدرنیته را وارد زندگی کنیم، باید با علم وارد کنیم تا ان شاءالله شاهد ناهنجاری های اجتماعی نباشیم.

رفیعی در خصوص تفاوت در ارزش گذاری ها گفت: باید بسیاری از مسائل در جامعه به گونه ای فرهنگ سازی شود که وقتی یک کارگر برای خادمیِ حرم مطهر امام رضا(ع) اقدام می کند، همان طور که از یک فرد شاخص، برای خادمی حرم بدون صف استقبال می شود، از این کارگر نیز همانطور استقبال شده و بی قید و شرط پذیرفته شود.

وی با تاکید بر مثل معروف که احترام مسجد به متولی آن است، خاطر نشان کرد: اگر مردم که همان متولیان اصلی مساجد هستند، تکریم شوند، قطعا هر روز، شاهد حضور هر چه بیشتر اقشار مختلف جامعه، در تمامی سنین، در مساجد و هدایت مردم به سمت و سوی زندگی مورد تأیید اسلام خواهیم بود.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.