به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شیراز؛ علیرضا سخنوریان رئیس اتحادیه نانوایان استان فارس گفت: مهمترین رکن اصلی کیفیت یک نان خوب وجود کارگر ماهر در نانوایی است که در 3 سال اخیر با آموزش نانوایان باز دهی مفیدی را در سطح استان فارس داشته ایم.
وی بیان کرد: از 15 بهمن ماه پارسال تاکنون 5 دوره آموزشی با محوریت اتحادیه برگزار شده، و 120 مدرک فنی حرفه ای برای نانوایان استان صادر شده است.
سخنوریان با بیان اینکه کلاس های عملی در کارگاه آموزشی اتحادیه اساتید تئوری از سازمان فنی و حرفه ای و اسایتد عملی از کمسیون فنی اتحادیه هستند، افزود: هر 2 ماه یک بار با مشارکت کمسیون آموزشی اتحادیه نشست هایی برگزار می شود که در خصوص جدیدترین افزودنی ها و استفاده از آن در دانش نانوایان استان است.
نتهای پیام/س