سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بهترین سن برای مادر شدن چه سنی است؟

بهترین سن برای بارداری بین 20 تا 35 سالگی است. بارداری در طول این 15 سال راحت‌تر و خطر ابتلا به فشار خون بالا در این سنین کمتر است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بهترین سن برای مادر شدن چه سنی است؟ به گفته‌ی «کالج سلطنتی زنان و زایمان» (Royal College of Obstetrics and Gynaecology)؛ بین 20 تا 35 سالگی. بارداری در طول این 15 سال راحت‌تر و خطر ابتلا به فشار خون بالا در این سنین کمتر است. یک سقط جنین یا نیاز به سزارین؛ باز هم باید ادامه بدهم؟ شما همچنین در این سنین، احتمال بیشتری برای مقابله با محرومیت از خواب کافی و داشتن انرژی کافی خواهید داشت.
 
اما بهترین سن برای بزرگ کردن یک بچه، چه سنی است؟ طبق تحقیق به عمل آمده در دانشگاه آرهوس (Aarhus) دانمارک، کمی بالاتر از 35 سالگی. با بررسی 4.741 مادر دانمارکی در یک مطالعه علمی، داشتن سن بالاتر در هنگام پرورش و بزرگ کردن کودکان بین 7 تا 11 سال با میزان کمتر مشکلات عاطفی، اجتماعی و رفتاری مرتبط است. میانگین سن بچه‌دار شدن در کشور دانمارک، 30.9 است و نسبت بچه‌های متولد شده‌ی مادران بالای 40 سال از سال 1985، چهار برابر شده است. اداره‌ی ملی آمار و اطلاعات انگستان می‌گوید که میانگین سن زنان برای فرزندآوری در انگستان و ولز 30.3 بوده است و این نرخ در زنان مسن‌تر از اواسط دهه 70 میلادی رو به افزایش است.
 
زنانی که فرزندآوری را به تأخیر می‌اندازند، اغلب تحصیل کرده هستند و امنیت مالی و اقتصادی بیشتری دارند و همچنین در روابط پایدارتری نسبت به مادران جوان‌تر قرار دارند. آیا این عوامل به تنهایی می‌توانند تفاوت‌های فرزندآوری را توضیح دهند؟
 
این پژوهش نشان می‌دهد که علت فراتر از این چند عامل است. مادران مسن‌تر دارای بلوغ احساسی و عاطفی بیشتری هستند و بیشتر به گذشت و دل‌رحمی تمایل و نسبت به فرزندپروری انعطاف بیشتری دارند. این عوامل باعث ترغیب نوعی از سبک و روش فرزندپروری توانمند و اصیل می‌شود، سبک و روشی که دلیل و برهان‌آوری را با اعمال محدودیت‌های رفتاری و اخلاقی متعادل می‌کند. محققان در این تحقیقات انجام شده در دانمارک دریافتند که احتمال تنبیه فیزیکی یا شفاهی فرزندان توسط مادران مسن‌تر (بالای سن 33 سال) کمتر است. آنها به طور کلی صبر بیشتری دارند و کمتر دست به دامن نظم مقررات سختگیرانه می‌شوند. با این حال، کودکان 15 ساله نیز بدون توجه به سن مادران آنها، در این مطالعه‌ی علمی با همان سطح از مشکلات عاطفی روبرو بودند.
 
این مطالعه، یک فانوس دریایی تنها برای نشان دادن مزیت‌های مادران مسن‌تر نیست. ماه گذشته، تحقیقی از مؤسسه مکس پلانک (Max Planck) نشان داد که کودکان متولد شده‌ی مادران مسن‌تر در تست‌های توانایی شناختی عملکرد بهتری نسبت به فرزندان مادران جوان‌تر داشتند. نتایج این تست‌ها می‌توانند به عنوان یک پیش‌بینی برای دستاوردها و موفقیت‌های آموزشی و سلامت و تندرستی این کودکان در آینده تلقی شوند.
 
با وجود این، در عین کم بودن مشکلات زایمان در این زنان، باید این مسئله را نیز مد نظر قرار داد که مشکلات نازایی در بین زنان مسن‌تر بیشتر است. مادر شدن در سن بالاتر چندان هم خوب نیست.
 
 
منبع: تابناک
 
انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.