وی افزود: در این نشست مقرر شد درباره بحث مکان و زمین برای احداث ساختمان گمرک در شهرک امیر کبیر تصمیم گیری شود و تا تکمیل ساختمان از ظرفیت های بخش خصوصی برای انبار و سایر قسمت های مورد نیاز استفاده شود.
بهگفتهوی،این تیم از مکان در نظر گرفته شده برای گمرک کاشان و سایر امکانات محل بازدید کردهاست.
نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی تعداد واحدهای صنعتی و تولیدی منطقه کاشان را به بیش از یکهزار و 700 واحد عنوانکرد و افزود: در حال حاضر گمرک این شهر تنها به بخش صادرات مجهز است.
ساداتینژاد، درباره ساختمان گمرک کاشان تصریحکرد:در ابتدا کالاهای این شهر برای انجام تشریفات صادراتی باید به مناطق دیگر مانند سلفچگان، اصفهان و یا تهران انتقال داده میشد، اما با افتتاح گمرک کاشان این مشکل برطرف شد و تمام تشریفات صادرات در همین شهر انجام میشود و میزان صادرات محصولات تولیدی کارخانجات و صنایع این شهرستان از چند استان کشور بیشتر است.
وی با بیان این که با موافقت بعمل آمده واردات شهر کاشان در آینده نزدیک از گمرک کاشان انجام میشود، اظهارداشت: فراهم کردن بستر مناسب برای آسان شدن مسیر صادرات و همچنین واردات ماشین آلات و مواد اولیه برای توسعه فعالیتهای کارخانهها این منطقه ضرورت بسیاری دارد.
بهگفتهوی،با راهاندازی بخش واردات گمرک کاشان زمینه رشد و توسعه صنعتی و اقتصادی هر چه بیشتر منطقه و شهرهای همجوار آن فراهم میشود.