سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تیلرسون و لاوروف در واشنگتن دیدار می کنند

وزیر امور خارجه آمریکا با سرگئی لاوروف همتای روس خود دیدار و درباره بحران سوریه گفتگو خواهد کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از آسوشیتدپرس، «رکس تیلرسون» وزیر امور خارجه آمریکا با «سرگئی لاوروف» همتای روس خود دیدار و درباره بحران سوریه گفتگو خواهد کرد. این نشست در بحبوحه تلاش جدید تحت رهبری روسیه برای ایجاد مناطق امن در سوریه برگزار خواهد شد.

وزارت امور خارجه آمریکا و وزارت امور خارجه روسیه با انتشار بیانیه هایی اعلام کردند تیلرسون و لاوروف روز چهارشنبه در واشنگتن دیدار خواهند کرد. فردای آن روز نیز وزرای امور خارجه دو کشور قرار است در نشست شورای قطب شمال در آلاسکا شرکت کنند.

در بیانیه وزارت امور خارجه آمریکا آمده است تیلرسون قصد دارد در دیدار با لاوروف، درباره تلاش ها برای ایجاد مناطق عاری از تنش در سوریه ، تامین کمک های بشردوستانه برای مردم این کشور و فراهم کردن زمینه حل سیاسی بحران در سوریه گفتگو کند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.