سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس سازمان مدیریت بحران وارد محل حادثه معدن آزادشهر شد/تلاش متخصصان معدن برای بازگشایی مسیر تونل معدن آزادشهر

معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران برای بازدید از مراحل امدادرسانی در حادثه معدن آزادشهر وارد محل این معدن شد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان؛  اسماعیل نجار معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور دقایقی پیش برای بازدید از مراحل امدادرسانی در حادثه انفجار و ریزش معدن زمستان یورت شهرستان آزادشهر، وارد محل وقوع این حادثه شد.

بیش از 72 ساعت از حادثه ریزش و انفجار معدن زمستان یورت آزادشهر می‌گذرد و تاکنون بیش از 70 نفر زخمی و 22 جسد از داخل معدن شناسایی شده و همچنان شماری از کارگران در انتهای معدن محبوس هستند.

نیروهای امدادی در تلاش برای رسیدن به انتهای تونل معدن و پیدا کردن محبوس شدگان در معدن هستند.

قرار است تا ساعاتی دیگر رئیس جمهور از محل وقوع حادثه انفجار و ریزش معدن زمستان یورت شهرستان آزادشهر بازدید و با خانواده های معدنچیان دیدار کند.


**متخصصان معدن برای بازگشایی مسیر تونل معدن آزادشهر تلاش می‌کنند 

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: همه متخصصان و کارشناسان معدن از سراسر کشور در تلاش برای بازگشایی مسیر تونل و رسیدن به انتهای آن، محل محبوس شدن معدنچیان هستند. 

اسماعیل نجار پیش از ظهر امروز در بازدید از محل حادثه معدن در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از روز چهارشنبه که این اتفاق رخ داده مسئولان استان به محل وقوع حادثه آمدند و با برنامه‌ریزی و فراخوان از متخصصان معدن ذغال سنگ کشور کار امدادرسانی را آغاز کردند.

وی افزود: متخصصان معدن از استان‌های خراسان جنوبی، سمنان، کرمان، شاهرود، دامغان، تهران و مازندران اکنون در محل حادثه حضور دارند و در تلاش برای آواربرداری و باز کردن مسیر تونل هستند.

معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور تصریح کرد: محل تونل محدود و کار سخت، پیچیده و تخصصی است و برای این کار نیروهای متخصص نیاز است.

نجار گفت: تاکنون بر اثر این حادثه 22 نفر جان باخته از داخل معدن خارج شدند و حدود 13 نفر در داخل تونل محبوس هستند.

وی اظهار کرد: تیم‌های کارشناسی و متخصصان با کار شبانه‌روزی در حال آواربرداری در 3 نقطه ریزش کرده هستند که تاکنون ریزش نخست پایان یافته و به ریزش دوم رسیدند اما سنگ‌های بزرگی در آنجا است که باید شکسته شده تا به انتهاب تونل برسند.

معاون وزیر کشور اظهار داشت:  کار سخت است و باید ایمن سازی تونل نیز همزمان با آواربرداری انجام شود.

نجار گفت: از معدن زیرین نیز یک راه دسترسی از گذشته وجود داشته که نیروها تلاش می‌کنند این مسیر را نیز بازگشایی کنند تا راه آسان‌تر شود.

معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور افزود: همچنین در حال ارزیابی و تلاش برای ورود به تونل از بالاس معدن هستیم.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.