سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شرکت های دانش بنیان زندگی زندگی مردم را تحت تأثیر قرار داده است/ توسعه فضای جدید برای بازگشت مغزها به کشور

معاون علمی فناوری رئیس جمهور گفت: اقتصاد دانش بنیان در اثر بروز یک اتفاق فرهنگی و مبتنی بر عقل و دانش ایجاد شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سورنا ستاری در همایش معلم، تولید و اقتصاد دانش‌بنیان که امشب در سالن اجلاس سران با حضور رئیس جمهور برگزار شد اظهار داشت: هدف ما تغییر رویکرد اقتصادی بوده است تا از مبنای نفت به مبنای فکر و ایده حرکت کنیم.یک اتفاق تازه‌ای طی چهار سال گذشته افتاده است و در آن رویکرد اقتصادی از اقتصاد مبتنی بر منابع نفت به اقتصاد بر مبنای عقل و دانش تغییر کرده و اقتصاد کشور به سمت دانش بنیان شدن منتقل شده است.

وی بیان کرد: تغییر اقتصاد و درگیری آن به سمت دانش بنیان در اثر یک فرهنگ جدید در جامعه شکل گرفته است و معاونت علمی فناوری از پژوهش‌سراهای دانش آموزی حمایت ویژه‌ای می‌کند و این حرکت در جهت تجهیز وسایل در حوزه‌های نانو، سلول‌های بنیادی است تا یک تغییر نگرش جدی در نظام آموزشی ایجاد شود.

ستاری ادامه داد: دانشگاه‌های امروزه نسبت به سال‌های قبل تفاوت های اساسی پیدا کرده و مناطق نوآوری و هزاران استارت آپ در این مراکز شکل گرفته است که از دل این مناطق شرکت‌های دانش بنیان راه اندازی شده است.

وی عنوان کرد: شرکت‌های دانش بنیان زندگی مردم را تحت تأثیر قرار داده اند و اتفاقات خوبی امروزه در ساختار اداری ایجاد شده است.

ستاری ادامه داد: شرکت‌های دانش بنیان با تکیه بر نیروهای انسانی و افراد نخبه مشغول فعالیت می باشند و در حال حاضر بیش از 3 هزار شرکت دانش بنیان مشغول به فعالیت هستند و هزاران استارت آپ در صف انتظار هستند.

ستاری تأکید کرد: شرکت‌های دانش بنیان هفته‌ای 10 درصد رشد می‌کنند و همه اینها سبب شده نظام سرمایه گذاری جدیدی تحت عنوان خطرپذیر و یک نوع تفکر جدید در اقتصاد کشور ایجاد شود.

وی با بیان اینکه در یک زمانی بانک‌ها و خودروسازان جزو شرکت‌های بزرگ محسوب می‌شدند، گفت: در حال حاضر شرکت‌هایی همچون گوگل، مایکروسافت جزو شرکت‌های درآمد زا محسوب می‌شوند و در کشورمان پنج استارت آپ دانشگاهی داریم که درآمدشان بیش از دو هزار میلیارد تومان است.

ستاری ادامه داد: در حوزه تأمین مالی صندوق نوآوری و شکوفایی بسیار خوب عمل کرده و در سال ۹۶ بودجه‌ای به میزان ۳ هزار میلیارد تومان برای این صندوق در نظر گرفته شده است و این اتفاق جدید جوانان را به کارآفرینی امیدوار کرده و انگیزه‌ای دو چندان به آنها می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: در بسیار از شرکت‌های دانش بنیان فعال در کشور متخصصان ایرانی مقیم خارج مشغول به فعالیت هستند و این نشان دهنده ایجاد یک فضای جدید برای برگشت مغزهای کشور است و دولت از یک قانون مرده‌ای که سال‌ها خاک می‌خورد استفاده کرده و با تأمین منابع مالی و رفع موانع قانونی آن را راه اندازی کرده است.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.