سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمان؛

با شروع فصل گرما تب کریمه کنگو را جدی بگیرید

مدیر کل دامپزشکی استان با توجه به آغاز فصل گرما نسبت به احتمال شیوع بیماری تب کریمه کنگو هشدار داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمان بنا به اعلام روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر حسین رشیدی گفت: با توجه به اینکه بیماری تب کریمه کنگو یکی از بیماریهای خطرناک و کشنده مشترک بین انسان و حیوان می باشد و در صورت عدم رعایت اصول بهداشتی می تواند به انسان سرایت نماید ، جا دارد شهروندان به خصوص کارکنان کشتارگاههای دام اصول بهداشتی را رعایت کنند.
 
وی با اعلام اینکه این بیماری در انسان با علائمی همچون تب، سردرد، احساس سرما، خستگی، خونریزی از لثه، بینی و زیر پوست ناحیه ساق پا و دستها آشکار می شود گفت: این بیماری در بین کشاورزان، دامداران و اشخاصی که با دام در کشتارگاه سروکار دارند و اصول بهداشتی را رعایت نمیکنند ممکن است مشاهده شود.
 
مدیر کل دامپزشکی استان کرمان در ادامه اظهار داشت : از کلیه شهروندان محترم درخواست می شود گوشت مورد نیاز مصرفی خود را از فروشگاههای مجاز و تحت نظر دامپزشکی خریداری نمایند و در هنگام خرید به لیبل و مهر دامپزشکی بر روی لاشه توجه داشته باشند تا از سلامت گوشت خریداری شده اطمینان حاصل نمایند.
 
دکتر رشیدی در ادامه ضمن هشدار به دامداران در خصوص ضرورت سمپاشی و پاک کردن گله از هر نوع کنه گفت : در صورت مشاهده کنه بر روی پوست حیوان به هیچ عنوان آن را با دست له نکنند چرا که می تواند باعث انتقال بیماری می شود .
 
وی یکی از راههای انتقال این بیماری به انسان را گزش کنه آلوده به عامل بیماری دانست و عنوان کرد : از دیگر راههای انتقال این بیماری تماس انسان با خون و لاشه دام کشتار شده آلوده یا تماس با خون و ترشحات الوده به خون فرد مبتلا به بیماری می باشد.
 
این مقام مسئول در اداره کل دامپزشکی استان کرمان ضمن توصیه به کلیه افرادی که به هر نحو با دام سرو کار دارند خاطرنشان کرد: افرادی که در کشتارگاهها و یا قصابی ها فعالیت دارند حتما از دستکش ، ماسک و روپوش استفاده کنند و از کشتار هر گونه دام بدون نظارت دامپزشکی و خارج از محیط کشتارگاه اجتناب نمایند.
 
وی گفت: گوشت تازه خریداری شده را به مدت 24 ساعت در دمای یخچال نگه داری نموده و سپس مصرف نمایند و در هنگام خرد کردن و آماده سازی گوشت خریداری شده حتماً از دستکش استفاده نمایند.
انتهای پیام/ح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.