به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
قم، آیتالله سید علی حسینی اشکوری،عضو مجلس خبرگان رهبری با یادآوری این موضوع که سیستم بانکی در اوایل انقلاب با مشورت فقههای آن دوران نوشتهشده است، اظهار داشت: باید نظام بانکی و مسئله دیرکردها و جریمهها موردبازنگری مجدد قرار گیرد تا شبههای در بین مردم و فقهای دین باقی نماند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر در نظر گرفتن فضای هجمه و دشمنی برخی کشورها نسبت به ایران افزود: مسئولان ما بدون ایجاد جنجال و تهمتزنی باید با بررسی دوباره سیستم بانکی پرداخته و مشکل را رفع کنند و اجازه ندهند مسئلهای را که میتوانیم بهراحتی حل کنیم، حربهای در دست دشمنان نظام و اسلام باشد.
وی با در نظر گرفتن نقش مهم بانکها در اجرایی شدن مبانی اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: کشور در شرایط پیچیده اقتصادی قرارگرفته و باید مسئله معیشت و بیکاری مردم هر چه سریعتر حل شود و این در حالی است که یکی از ارکان پیش برنده یک اقتصاد سالم، سیستم بانکی یک کشور است.
آیتالله حسینی اشکوری با انتقاد از عدم کارشناسیهای صحیح در مراحل اخذ وام تصریح کرد: وامدهی بر اساس رابطه نه ضابطهها، بدون کارشناسی و در نظر گرفتن منافع ملی، جنبه اشتغالزایی و تولید داخلی به معنی واقعی حرام است و باید بانکها این مسئله را حل کرده و روند وامدهی را در جهت قانونمندی قرار دهند.
عضو خبرگان رهبری نخستین اصل در انجام هر کاری را حفظ آرامش جامعه و همدلی بین مردم و رهبری دانست و گفت: نباید مسئولان نظام بهگونهای صحبت کنند که اعتماد ملی جامعه دچار تضعیفشده و اصل رعایت اسلام در مسائل بانک داری زیر سؤال برود، مسئولان بانکهای کشور و فقها باید به بررسی مسئله دیرکردها و جریمهها پرداخته و اگر از مسیر اسلامی و صحیح خود خارجشده اصلاح و بازنگری انجام دهند.
انتهای پیام/ز