عظیم حجت عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی در گفتگو با خبرنگار
صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به موانع پیش روی کاهش سن کشتار مرغ اظهار داشت: طی چند ماه اخیر مصوبه کاهش سن وزن کشتار از سوی وزارت جهاد ابلاغ شد و مراحل اداری و هماهنگی آن با مرغداران تمامی استانها صورت گرفته است.
وی افزود: یکی از مهم ترین موانع اجرای طرح کاهش سن کشتار نرخ متفاوت جوجه یکروزه موجود در بازار با قیمت مد نظر وزارت جهاد کشاورزی است.
حجت با بیان اینکه نرخ مورد تایید وزارت جهاد برای هر قطعه جوجه یکروزه هزار و ۴۰۰ تومان است، گفت: با توجه به خرید هر قطعه جوجه با نرخهای بالای ۲ هزار تومان باید گفت که اجرای طرح کاهش سن کشتار برای مرغداران صرفه اقتصادی ندارد از این رو آنها مجبورند برای جبران هزینههای تولید مرغ خود را با وزنهای بالاتری عرضه نمایند.
عضو هئیت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی ادامه داد: طی جلسات متعدد با انجمن جوجه یکروزه قرار شد که حداکثر نرخ هر قطعه جوجه هزارو ۷۰۰ تومان باشد تا شرایط برای اجرای این طرح فراهم شود.
وی با بیان اینکه عمده تولید مرغ در دنیا با سایز صورت میگیرد، افزود: وزن لاشه مرغ سایز باید بین ۱. ۲۰۰ الی ۱. ۸۰۰ باشد چرا که با این وجود کالا قابلیت رقابت در بازارهای هدف را دارد.
حجت با بیان اینکه ایران سهم یک درصدی در تجارت جهانی مرغ را به خود اختصاص داده است، عنوان کرد: سالانه ۲ الی ۳ میلیون تن مرغ به کشورهای خاورمیانه وارد میشود که درصورت تامین زیر ساختها و تولید مرغ سایز به سهولت امکان صادرات ۵۰۰ هزارتن مرغ از کشور صادر نماییم تا سهم تجارت خود در بازارهای جهانی را افزایش دهیم.
انتهای پیام/