سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه؛

ترویج مصرف منطقی دارو

در راستای ترویج مصرف منطقی دارو برنامه های مختلف و متعددی در کشور اجرا شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛دبیر کمیته کشوری تجویز و مصرف منطقی دارو گفت: در راستای ترویج مصرف منطقی دارو برنامه های مختلف و متعددی در کشور اجرا شده که در همین راستا امروز به همراه مشاور سازمان بهداشت جهانی از طرح نسخه الکترونیک شهرستان پاوه بازدید کردیم.

دکتر فاطمه سهرابی افزود: خانم پرفسور لیبی یکی از اساتید دانشگاه استرالیا هستند که به عنوان مشاور سازمان جهانی بهداشت قرار است که در حوزه بهره مندی از داده هایی که در حوزه تجویز مصرف دارو در کشورمان داریم برای ترویج مصرف منطقی دارو به ما کمک و مشاوره بدهد.

سهرابی  گفت: با توجه به اینکه شهرستان پاوه و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه پیشرو در زمینه راه اندازی برنامه نسخه الکترونیک بودند که خودش قدمی مثبت در راستای تجویز منطقی مصرف دارو هست.


وی افزود : به همین منظور امروز بازدیدی از فرآیند تجویز الکترونیک دارو و پرونده الکترونیک بیمار داشتیم و از نزدیک پروفسور لیبی این طرح را مورد بازدید قرار دادند و با فرآیند آن آشنا شدند.


دبیر کمیته کشوری تجویز و مصرف منطقی دارو تصریح کرد: مشاور سازمان بهداشت جهانی در این بازدید مشاهده کرد که در دورترین نقطه ایران که شرایط و زیرساخت های فن آوری کامل نیستند کار بسیار بزرگی در زمینه پرونده الکترونیک و نسخه الکترونیک اجرا و انجام شده است.


سهرابی اظهار امیدواری کرد: با رفع مشکلات و تقویت نقاط قوت طرح، دیگر شاهد مشکلی به عنوان تجویز غیر منطقی دارو در کشور بسیار کمتر از وضعیت کنونی باشیم.


وی حمایت های دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاوه را پشتوانه بسیار مهمی در اجرای موفق طرح دانست.


مشاور سازمان جهانی بهداشت نیز گفت: به شدت تحت تأثیر فعالیتهای مثبتی که انجام گرفته قرار گرفتم و اگر که زمینه مناسبی برای بهره برداری این فعالیتها فراهم شود می تواند از بسیاری مشکلات ناشی از تجویز غیرمنطقی دارو جلوگیری کند.


پروفسور لیبروئید (لیبی) افزود: با تجاربی که از بازدید کشورهای مختلف به دست آورده ام بعضی از اقدام های انجام گرفته این طرح می تواند به عنوان الگو در سایر کشورها مورد استفاده و بهره برداری قرار گیرد.


معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هم گفت: یکی از بسترهای تجویز منطقی دارو بحث نسخه نویسی الکترونیکی است که سازمان غذا و دارو سالهاست در این راستا فعالیت می کند.


دکتر امید عبدی افزود: خوشبختانه از سال گذشته و امسال شهرستان پاوه به عنوان پایلوت طرح انتخاب و اجرای طرح نسخه الکترونیک در آن شروع شده که بطور قطع و یقین می تواند در فرآیند تجویز منطقی مصرف دارو اثرگذار و اثربخش باشد.


وی تصریح کرد: این طرح علاوه بر مصرف منطقی دارو موجب کاهش هزینه های مردم و سرعت عمل و دقت بیشتر و همچنین کاهش محسوس خطاهای دارویی شود.


عبدی با بیان اینکه این طرح در شهرستان پاوه در مراحل پایانی خود است، اظهار امیدواری کرد: طرح در کل استان کرمانشاه توسعه و اجرایی شود.

 
انتهای پیام/پ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.