به گزارش
خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید ضیا هاشمی معاون فرهنگی وزارت علوم در نخستین جشنواره کتاب فرهنگی سال دانشجویان سال کشور اظهار داشت: ما در عرصه فرهنگ و توسعه ارتقا فرهنگی نیاز به کار بیشتری داریم.
وی ادامه داد: فرهنگ کتابخوانی را باید در زندگی روزمره خود جای داد و باید در این زمینه نیازمند به پیشرفت فرهنگ در جامعه باشیم.
معاون فرهنگی وزارت علوم بیان کرد: امروزه در جامعه در سطح امکانات فیزیکی، اقتصادی و عمرانی کم نداریم، ولی متاسفانه در فرهنگ کتابخوانی ضعیف عمل کردهایم.
هاشمی عنوانکرد: ما از مجموعه امکاناتی که در اختیار داریم به شایستگی نتوانستهایم استفاده کنیم.
وی افزود: در کشورهایی که مانند ما دارای تاریخ اجتماعیاند و یا در جغرافیای ما هستند کرسیهای آزاد اندیشی و گفتمان برایشان یک آرزو شده است.
معاون فرهنگی وزارت علوم تصریح کرد: متاسفانه با تمامی امکانات در دسترس در حوزه فرهنگی و کتابخوانی ضعف هایی داریم حتی نخبگان سیاسی ماهم از این روند در امان نیستند و متاسفانه این روند میتواند خسارتهای جبران ناپذیری به بدنه کشور وارد کند.
ضیاهاشمی گفت:اگر معتقدیم برای زندگی بهتر نیازمند پیشرفت و اعتلای فرهنگی باشیم یکی از ابزارهای پیشرفت ما حوزه فرهنگی و کتابخوانی است.
وی بیان کرد:متاسفانه سرانه میزان کتاب خوانی در کشور ما بسیار کمتر از شان تاریخی فرهنگی جامعه ما است.
معاون فرهنگی وزارت علوم تصریح کرد:میزان کتابخوانی در کشور ما بلاخص کمتر از شهر بیت المقدس است، ولی در کشور ما با سابقه فرهنگی و تمدن میزان کتابخوانی خیلی کم است.
هاشمی گفت: نسلهای ما در گذشته علاوه بر قرآن و متون دینی مانوس با شاهنامه هم بودند، ولی در حال حاضر جامعه دانشگاهی ما با شعر انس نداشته و متاسفانه روز به روز این روند کاهش پیدا کرده است.
وی افزود: دانشگاهها در این زمینه جایگاهی دارند که برای ارتقا این فرهنگ باید تلاش کنند بنابراین این جشنوارها باید روز به روز بیشتر شود تا میزان کتابخوانی در جامعه و دانشگاها جابیوفتد.
هاشمی یادآورشد؛ کتاب خریدن هنر نیست بلکه ما باید برای فرهنگ کتابخوانی تلاش کنیم و دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزشی کشور در این زمینه باید بهتر عمل کند.
انتهای پیام/