سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اصفهان؛

صنایع الکترونیک و ارتباطات زمینه ساز سرمایه گذاری چین در اصفهان است

صنایع الکترونیک و ارتباطات از بخش‌های رو به توسعه در استان اصفهان است که می‌تواند زمینه جذب سرمایه‌ گذاران چین را فراهم سازد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،رئیس کمیسیون حمایت از سرمایه ‌گذاری، تامین مالی و توسعه روابط خارجی اتاق بازرگانی اصفهان  در نشست بررسی فرصت های تجاری اصفهان و چین، افزود: استان اصفهان مرکز تولید فولاد و محصولات جانبی و مصالح ساختمانی ایران است.

قاسمعلی جباری اضافه کرد: فعالان اقتصادی استان باید ارتباطات تجاری را به‌ صورت عملیاتی دنبال کنند تا نشست‌های تجاری به نتیجه منجر شود.

رئیس کمیسیون حمایت از سرمایه ‌گذاری، تامین مالی و توسعه روابط خارجی اتاق بازرگانی اصفهان گفت: اصفهان در پروژه احیای جاده ابریشم ( یک جاده یک کمربند ) می‌تواند با 37 کشور وارد تعاملات تجاری شود وازطریق این پروژه بین‌المللی با کشورهای حاشیه این جاده روابط اقتصادی نزدیکی را تعریف کنند.

وی افزود: جاده ابریشم از چین آغاز و تا اسپانیا ادامه دارد و این جاده به ‌صورت زمینی و دریایی از سوی سازمان ملل متحد مورد حمایت است.
لین های (Lin Hai) رئیس شورای توسعه تجارت بین‌الملل چین نیز در این نشست، گفت: مرکز توسعه تجارت بین‌الملل چین در پکن مستقر است و به‌عنوان بزرگ ‌ترین مرکز توسعه تجارت در فضای بین‌المللی شناخته می ‌شود.

وی اظهار کرد: ایران جزو مهم‌ ترین کشورهای جاده ابریشم است که در طول دو سال اخیر توانسته پیشرفت‌های اقتصادی قابل ‌توجهی به دست آورد.

وی افزود: ایران بعد از چین مهم‌ترین کشور مسیر جاده ابریشم است که می‌تواند از این فرصت برای توسعه روابط اقتصادی با کشورهای در مسیر این جاده استفاده کند.

رئیس شورای توسعه تجارت بین‌الملل چین با اشاره به مشکلات بانکی و ویزای بازرگانان
ایرانی در تعامل با چین، گفت: شورای توسعه تجارت بین‌الملل چین با همکاری اتاق بازرگانی ایران و چین به دنبال برطرف ساختن این مشکلات است.
در پایان این نشست اعضای اتاق بازرگانی با هیات 12 نفره چینی به مذکرات تجاری نشستند.

جاده ابریشم شبکه راه های به هم پیوسته با هدف بازرگانی در آسیا بود که شرق، غرب و جنوب آسیا را به هم و به شمال آفریقا و شرق اروپا پیوند می داد.



انتهای پیام/م
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.