به گزارش
خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مرتضی براری معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات صبح امروز در مراسم سومین رویداد بینالمللی روز جهانی دختران و فناوری اطلاعات و ارتباطات که در دانشکده شریعتی دانشگاه فنیحرفهای برگزار شد، با اشاره به کارآفرینی دانشگاههای فنی و حرفهای اظهار داشت: نسل اول دانشگاهها آموزشی و در حال حاضر به نوآوری و کارآفرینی تبدیل شده است و مراکز آموزش عالی میتوانند منشأ تولید نوآوری و خلاقیت باشند.
وی بیان کرد: ICT میتواند ارتباط بین صنعت و دانشگاه را ارتقاء بخشد و سبب کارآفرینی در بین افراد و بخصوص دختران شود و در این زمینه تولید محتوای دیجیتال از اهمیت بالایی برخوردار است.
براری ادامه داد: دختران به وسیله اپلیکیشنهای مختلف در فضای مجازی میتوانند کسب و کاری راهاندازی کنند و خلاقیت و نوآوریهای خود را در این عرصه به رخ بکشانند.
وی عنوان کرد: اقتصاد فعال در فضای مجازی تبعیض جنسیتی را از بین میبرد و به نظرم حوزه ICT بستری فراهم کرده تا هر فرد نوآوری بتواند در این فضا یک کسب و کار ایجاد کند.
براری ادامه داد: پیشبینی ما در برنامه ششم توسعه در حوزه اقتصاد ICT رشد ۳ برابری این نوع کسبوکار در فضای مجازی است و به نظر میرسد گردش مالی این نوع شغل به وسیله اپلیکیشنهای مختلف به ۱۲۰ هزار میلیارد تومان برسد.
وی تأکید کرد: با همکاری بخش خصوصی بسترهایی در دانشگاه فراهم شده که دانشجویان با راهاندازی یک شرکت دانشبنیان فارغالتحصیل شوند و تا به امروز این طرح در ۱۵ دانشگاه کشور شکل گرفته و بهترین فرصت برای کسب و کار و نوآوری در محیط دانشگاه است.
براری تصریح کرد: فشار روانی جامعه نوآوری در خلاقیت را از جوانان میگیرد و فارغالتحصیلان به سختی میتوانند در حوزههای مختلف خلاقیت و استعداد بالقوه خود را به بالفعل تبدیل کنند و به نظرم در محیط دانشگاه یک آرامشی برای ایجاد کارآفرینی وجود دارد.
وی ادامه داد: یک مرکز کارآفرینی در دانشکده شریعتی ایجاد میشود تا شرکتهای دانشبنیان مختلف متناسب با رشتههای تحصیلی این دانشکده راهاندازی شود.
وی با بیان اینکه دانشجویان باید به سمت تولید محتوای دیجیتال بروند، افزود: به وسیله یک اپلیکیشن در حوزه ICT دانشجویان و بخصوص دختران میتوانند در اقتصاد و فضای کسب و کار ورود پیدا کنند و محصولات فناور خود را در بازارهای داخلی و حتی منطقه به فروش برسانند.
براری گفت: نقش ICT در توسعه اقتصادی انکارناپذیر است و به نظر من اولین بستر آن میتواند در خانواده شکل بگیرد.
حوزه ICT فضایی مناسب برای کسب و کار دانشجویان دختر
در ادامه مراسم بهادری معاون توسعه صنعت و اعتباربخشی سازمان فناوری و اطلاعات گفت: فضای ICT تبعیض جنسیتی را در حوزه اقتصاد و کسب و کار از بین میبرد و دانشجویان دختر با تولید محتوای دیجیتال میتوانند با قدرت و با هدف ایجاد خلاقیت و نوآوری به کارآفرینی بپردازند.
وی بیان کرد: استارت آپهای دانشگاهی در دانشگاهها مقدمه ایجاد کسب و کار و راهاندازی شرکتهای دانشبنیان نوپا است و صاحبان این استارت آپها میتوانند محصولات فناورانه خود را در بازارهای داخلی و بینالمللی به فروش برسانند.
انتهای پیام/