وی اضافه کرد: شهرستان ایلام، آبدانان، دهلران به ترتیب دارای کمترین میزان سرانه مصرف نان هستند و شهرستان ملکشاهی، بدره و سیروان بالاترین میزان سرانه را دارند.
سلیمان پور افزود: در استان ۷۰۰ واحد نانوایی فعال در حوزه شهری و روستایی وجود دارد.
وی با اشاره به وضعیت نان سنگک استان در مقایسه با دیگر استان ها ادامه داد: سالم ترین و بهترین نانی که در بین نان های سنتی ما وجود دارد نان سنگک است.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی ایلام اضافه کرد: نان سنگک نانی است که زمان پخت کاملی دارد و عمدتا از آرد سبوس دار استفاده می شود و به دنبال این هستیم که در این راستا الزامی گذاشته شود که تمام واحدهای سنگک استان آرد سبوس دار استفاده کنند.