به گزارش
خبرنگار انتخابات باشگاه خبرنگاران جوان؛ احسان قاضیزاده هاشمی رئیس کمیسیون تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری با حضور در استودیو خبر 21 درباره مناظره امروز و برنامهریزیهای مناظرههای آینده اظهار داشت: الحمدالله شاهد یک مناظره پرشور و نشاط بودیم. این مناظره بر اساس برنامه زمانبندی شده به صورت زند پخش شد.
رئیس کمیسیون تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: موضوع مناظره امروز مسائل اجتماعی بود و انشالله در دو مناظره بعدی موضوعات سیاست داخلی، خارجی، اقتصادی و فرهنگی مورد بحث قرار میگیرد.
وی درباره روند پرسش و پاسخهای امروز گفت: سوالاتی که در حوزه اجتماعی جمعبندی شده بود مطرح شد دارای تنوع موضوع بود و همه ابعاد مسائل اجتماعی را دربر گرفته میگرفت. به نظر میرسد کنش و واکنشهای متفاوتی ایجاد شد که امیدواریم که همه بینندگان توانسته باشند با این مناظر قضاوت درستی داشته باشند.
قاضیزاده هاشمی تصریح کرد: هنوز دو مناظره دیگر باقی مانده ضمن این که 3 مناظره هم میان نمایندگان نامزدها طی دو هفته آینده در تلویزیون برگزار میشود.
رئیس کمیسیون تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری در خصوص اعتراض برخی کاندیداها به اتهامات وارده و درخواست زمان برای پاسخگویی بیان داشت: تاکنون چند اعتراض واصل شده است. طبق ماده 64 قانون انتخابات اگر هتک حرمت نسبت به نامزد دیگر و یا اشخاص حقیقی و حقوقی که در مناظره حضور ندارند صورت پذیرد و یا در مواردی که توهینی صورت گرفته باشد و مطالبی بیان شده باشد که با قانون مغایرت دارد، در صورت شکایت در اسرع وقت به آن رسیدگی خواهد شد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا حتما باید شکایت شود و یا این که ممکن است در بررسیها به نتیجه برسید، اظهار داشت: باید حتما شکایتی در این موضوع واصل شود.
قاضیزاده هاشمی درباره زمان ثبت اعتراضات گفت: نامزدها و نمایندگان باید هرگونه اعتراض را طی 24 ساعت پس از پایان مناظره ارسال جهت بررسی ارسال کنند. قانون به ما این اجازه را داده تا در صورتی که یک دسته از این مطالب واقعیت داشته باشد بتوانیم وقت مناسبی را برای آن نامزد و یا شخص اختصاص دهیم تا برنامهای را ضبط کند و ما آن را پخش نماییم.
رئیس کمیسیون تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری درباره شکل مناظرههای بعدی بیان داشت: قالب 2 مناظره نامزدها و 3 نمایندگان آنها به صورت زنده خواهد بود و ساختار سوالات و موضوعبندی به همین شکل است.
وی در بخش پایانی سخنانش درباره این که اگر خود نامزدها پیشنهادی برای تغییر رویه مناطرها داشته باشند چه میشود، خاطر نشان کرد: ما در جلسهای که با نامزدها و نمایندگان آنها داشتیم تاکنون همه این شیوه را قبول دارند و خلاف آن هیچ مطلبی ذکر نشده است ضمن این که اعتراضاتی که مطرح شده یا خواهد شد در مورد محتویات مناظره است که در قانون وجود دارد.
انتهای پیام/