سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه؛

خواص گیاهان خوراکی بهاری

گیاهان خوراکی بهاری به دلیل خواص بی‌شمار خود به عنوان داروی طبیعت شناخته شده‌اند

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛گیاه سورانه گیاهی خودرو و شبیه تره و سیر که در انتها به رنگ ارغوانی است و علت نام گذاری آن در زبان محلی به همین دلیل است

این گیاه با طعم مطبوع و مزه خاصی به غذا می دهد.بن سرخ به صورت مجزا و با پیاز یا به صورت آبکی نیز پخت می گردد

گیاهان خوراکی که در دامنه کوهپایه ها می رویند به دلیل عدم استفاده از مواد شیمیایی و انواع سموم برای تولید آنها، املاح بسیار مفید داشته و همواره مورد استفاده متخصصان تغذیه و پزشکان برای رفع انواع بیماری هاست.

درگذشته های نه چندان دور چیدن سبزی کوهی و گیاهان مختلف جزئی از برنامه روزانه اغلب بانوان در روزهای بهاری بود و آنها از اوایل بهار تانیمه اردیبهشت درهفته چند ساعتی را به گشت و گذار در دل طبیعت و چیدن سبزی های کوهی می گذارند.

انتهای پیام/پ
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.