سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اصفهان؛

آغاز برداشت خیار «گل به سر» در بادرود

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نطنز گفت: برداشت محصول خیار «گل به سر» بادرود از توابع شهرستان نطنز در سطح 200 هکتار از مزرعه های این شهر آغاز شد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،عبدالرضا مهدی بادی افزود: با آغاز کار برداشت خیار از مزرعه های بادرود برای یک هزار و 500 نفر اشتغالزایی ایجاد شده است.

وی گفت: برداشت محصول خیار گل به سر بادرود در سطح 200 هکتار از مزرعه ها شروع شده و روزانه به طور متوسط از هر هکتار بین 30 تا 35 تن محصول با کیفیت برداشت و روانه بازار مصرف می‌ شود.

مدیر جهاد کشاورزی نطنز اظهار داشت: همزمان با برداشت خیار به ازای هر هکتار حدود 600 نفر روز اشتغالزایی در طی دوماه ایجاد خواهد شد.

وی گفت: عملیات کاشت این محصول در اواخر بهمن به روش تونلی و با پوشش پلاستیک انجام شده و در طی دوماه انجام می گیرد.

مهدی بادی تصریح کرد: خیار بادرود به سبب عطر، طعم و ذائقه خاص طرفداران فراوانی دارد و به خیار گل به سر مشهور و معروف است.



انتهای پیام/م
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.