جهانگیری در آیین بهرهبرداری مرحله نخست اتصال فیبر نوری به منازل:
به گزارش
گروه انتخابات باشگاه خبرنگاران جوان؛ اسحاق جهانگیری پیش از ظهر امروز (دوشنبه) در آیین بهره برداری مرحله نخست اتصال فیبر نوری به منازل که در شرکت مخابرات ایران برگزار شد با تبریک عید سعید مبعث اظهار داشت: متأسفانه امروز در دنیا عدهای اصرار دارند که چهرهای خشن و نفرت انگیز از اسلام به نمایش بگذارند که کاملاً مغایر با چهره واقعی و رحمانی اسلام است.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به هدف اصلی از رسالت پیامبر اسلام (ص) که احیای مکارم اخلاق است خاطرنشان کرد: اسلام رحمانی، اسلام صلح و دوستی است و دینی لطیف و عزیز است که میتواند برای همه مردم قابل پذیرش باشد و یکی از مسئولیتهای مهم ما این است که چهره رحمانی اسلام را به نمایش بگذاریم و از اسلام هراسی که امروز در دنیا به راه افتاده جلوگیری کنیم.
جهانگیری در ادامه با بیان اینکه جهان امروز، جهان نوآوری و خلاقیت است، گفت: گزارشی که مسئولین شرکت مخابرات ایران از دستاوردهای اخیر ارائه کردند بسیار خوشحال کننده بود و اگر بخواهیم نوآوری و خلاقیت را به صورت جدی در کشور دنبال کنیم باید به دنبال کانون اصلی که بتواند اقتصاد کشور را متحول کند باشیم.
معاون اول رئیس جمهور گفت: اقتصاد ایران همواره متکی به منابع طبیعی بوده است و امروز مردم انتظار دارند که اقتصاد کشور درآمد و رفاه برای آنها فراهم کند و بتواند برای جوانان فرصتهای شغلی فراهم نماید.
وی یکی از اصلیترین دغدغههای کشور را اشتغال زایی برای جوانان تحصیلکرده دانست و گفت: فارغ التحصیلان دانشگاهی بزرگترین سرمایه کشور هستند که میتوانند به توسعه اقتصاد کشور کمک کنند و راه اشتغالزایی برای این جوانان نوآوری، خلاقیت و دانش بنیان کردن اقتصاد کشور است.
جهانگیری تصریح کرد: اگر نسبت به آینده ایران و مردم دلسوز هستیم باید نسبت به شاخصهای اقتصادی و توسعه و آینده کشور حساس باشیم و نباید چند روزی که قدرت را در اختیار داریم با منابع و سرنوشت ملت هر طور که میخواهیم برخورد کنیم.
معاون اول رئیس جمهور در ادامه کانون اصلی دانش بنیان کردن اقتصاد را دانشگاههای کشور دانست و افزود: نگاه به دانشگاهها باید متحول شود و نباید برخی محدودیتهای اجباری از بیرون، دانشگاهها را محصور کند. باید مسیر فعالیت برای دانشگاهها در جهت توسعه کشور فراهم شود.
جهانگیری ادامه داد: ایران ظرفیتهای فراوانی دارد و قادر هستیم اقتصاد کشور را از اتکا به منابع طبیعی به سمت دانش جوانان کشور سوق دهیم تا علم، عالم دانشگاه، پژوهش و فناوری جایگاه واقعی خود را در کشور پیدا کند.
معاون اول رئیس جمهور یکی از جهتگیریهای اصلی اقتصاد کشور را حرکت به سمت دانش بنیان شدن خواند و گفت: باید بیشترین استفاده و بهره برداری از فناوری اطلاعات صورت گیرد، اما متاسفانه عدهای میخواهند به بهانه اعمال محدودیت برای جلوی انحرافات در مسیر استفاده از فناوریهای ارتباطی ایجاد محدودیت میکنند که اشتباه میکنند.
وی با اشاره به اینکه امروز ابزارها متحول شده و در دنیای متفاوتی زندگی میکنیم، اظهار داشت: با ابداع روشهای نوین، روشهای سنتی کنار گذاشته میشود و ما باید از ویژگیهای منحصر به فرد فناوری اطلاعات برای توسعه، آینده ایران، اشتغالزایی و دانش بنیان کردن اقتصاد کشور استفاده کنیم.
جهانگیری با اشاره به اقدامات دولت تدبیر و امید در جهت ایجاد دولت الکترونیک و دستاوردهای حاصل شده در این زمینه گفت: در جلسه شورای فناوری که هفته گذشته برگزار شد گزارشی از پیشرفت کارها در ایجاد دولت الکترونیک ارایه شد که بسیار رضایت بخش بود.
معاون اول رئیس جمهور با تأکید بر اینکه هدف اصلی از اجرای دولت الکترونیک این است که خدمات ارزانتر و سادهتر در اختیار مردم قرار گیرد، افزود: یکی دیگر از دلایل ایجاد دولت الکترونیک مبارزه با موضوع نگران کننده فساد است چرا که دیگر از طریق دستگاه قضایی و نهادهای بازرسی نمیتوان با فساد مقابله کرد. ۳۷ سال است که از این طریق با فساد مقابله میشود، اما روز به روز فساد بیشتر شده است. روشهای مقابله با فساد باید متحول شود و باید از طریق شفاف سازی و دسترسی آزاد به اطلاعات با فساد مبارزه کنیم.
جهانگیری افزود: هیچ اطلاعاتی به جز اسناد محرمانه نباید ممنوع باشد و باید اطلاعات لازم در اختیار مردم قرار گیرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در این مراسم گزارشی از اقدامات صورت گرفته و دستاوردهای دولت تدبیر و امید ارایه کرد و گفت: شبکه انتقال اطلاعات کشور در ۴ سال اخیر ۱۱ برابر شده و از ۹۰۰ گیگابیت بر ثانیه به ۱۰ هزار رسیده است.
واعظی با بیان اینکه شبکه پهن باند کشور در دولت تدبیروامید ۱۵ برابر شده است خاطرنشان کرد: در ابتدای دولت یازدهم تعداد اندکی از شهرهای کشور از نسل سوم تلفن همراه برخوردار بودند که هم اکنون بیش از ۹۰۰ شهر از این امکان برخوردار شده اند.
وی افزود: در ابتدای دولت تدبیر و امید هیچ شهری نسل چهارم تلفن همراه نداشت و این در حالی است که امروز ۷۴۲ شهر به این امکان مجهز شده اند ضمن آنکه ۲۷ هزار روستای کشور از نعمت اینترنت برخوردار شده اند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه پروژه شبکه ملی اطلاعات پس از ۱۴ سال، در دولت تدبیرو امید مورد توجه قرار گرفت و مقدمات اجرای آن فراهم شده است خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی میخواهند این دستاوردها را زیرسوال ببرند و کسی که خود در گذشته در همین وزارتخانه مسئولیت داشت و در این راستا اقدامی نکرده بود، حالا که مقدمات کار فراهم شده و شبکه ملی اطلاعات به راه افتاده سعی میکند این دستاورد را زیرسوال ببرد.
همچنین در این مراسم با حضور معاون اول رئیس جمهور از فعالان بهره برداری از اتصال فیبر نوری به منازل قدردانی شد و سپس نماینده شرکت مخابرات ایران به منظور ارتباط هر چه بیشتر میان دانشگاه و صنعت، تفاهمنامه هایی با رؤسای برخی دانشگاههای کشور در جهت پژوهش و توسعه کسب و کار امضا کردند.
انتهای پیام/