حامد سلطانی نژاد در گفتگو با خبرنگار
بورس، بانک و بیمه گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به تحقق اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال اظهار داشت: سال گذشته حدود ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان تأمین مالی داشتیم که از طریق سلف موازی در بورس کالا صورت گرفته است، این درحالی است که نزدیک به ۱۴ هزار میلیارد تومان تأمین مالی از طریق سلف عادی صورت گرفته است.
وی در ادامه از تخفیف بهینه منابع و کالای سرمایهای در صنایع پایین دستی که از دیگر عوامل افزایش تولید و اشتغال به حساب میآید خبر داد و عنوان کرد: زمانی که ما در زمینه تولید به سمت صنایع پایین دستی حرکت کنیم اشتغال بیشتری ایجاد شده و باعث توسعه این صنایع میشود.
به گفته سلطانی نژاد صنایع پایین دستی زمانی توسعه پیدا میکند که کالای واسطهای تولید که در بورس کالا عرضه میشود به نحو بهینهای به این صنایع تخصیص پیدا کند.
مدیر عامل بورس کالا تصریح کرد: درسال جاری سعی کردهایم که تأمین مالی برای صنایع پایین دستی داشته باشیم به همین جهت با دو بانک، تفاهم نامهای امضاء کردهایم.
گفتنی است این صنایع می توانند با فعالیتی که در بورس کالا دارند ، بهصورت منظم، مواد واسطهای در بورس را برای تولید خریداری کرده و از طریق این بانکها تأمین مالی کنند.
به گفته سلطانی نژاد، افزایش تأمین مالی و تخصیص بهینه کالاهای واسطهای در تولید و صنایع پایین دستی از دیگر برنامههای بورس کالا در سال جاری است.
انتهای پیام/