به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
زاهدان،دکتر میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در جلسه ستادسلامت و امنیت غذایی استان با اشاره به مشاهده شدن ابتلا به تب کریمه کنکو از 24 فروردین ماه امسال گفت: براساس آمارها موارد ابتلا به این بیماری رو به افزایش است که ضروریست مردم از شیوه های انتقال آن آگاهی داشته باشند .
دکتر میری افزود : بیشتر مبتلایان کارکنان کشتارگاهها و صنف قصابان بوده و یا کسانی که به نحوی با خرد کردن و بسته بندی گوشت سروکار دارند .
در این جلسه جمشید نژاد معاون سیاسی استاندار هم ، لزوم بازدید، نظارت و نمونه گیری های مکرر ، راه اندازی آزمایشگاه بیماری تب کنگو و افزایش اطلاعات عمومی را از مهمترین اقدامات پیشگیری عنوان کرد.
حسینی رییس دامپزشکی استان هم با اشاره به اینکه همه کشتارگاههای استان از سیستم پیش سرد برخوردار هستند گفت: در چند روز گذشته سیستم پیش سرد یکی از کشتارگاههای زاهدان خراب شده بود که هم اکنون دوباره فعال شده است.
حسینی افزود: گزش کنه، له کردن آن، تماس با گوشت آلوده به این ویروس و حتی تعرق و تنفس افراد مبتلا از راههای انتقال این بیماری است.
انتهای پیام/ع