سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون برق و انرژی وزیر نیرو؛

بیش از 7 هزار و 400 مگاوات نیروگاه جدید وارد مدار شده است

فلاحتیان با بیان اینکه در سه و نیم سال اخیر هفت هزار و 405 مگاوات نیروگاه وارد مدار شده است، گفت: تا پایان سال 96 نیز حدود 4 هزار مگاوات نیروگاه وارد شبکه برق کشور می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، هوشنگ فلاحتیان معاون برق و انرژی وزیر نیرو اظهار داشت: با ایجاد ظرفیت نیروگاهی جدید ظرفیت نیروگاه‌های کشور از 68 هزارمگاوات در پایان سال 95 به 80 هزار مگاوات بالغ خواهد شد.

وی با اشاره به ارتقای راندمان نیروگاه‌ها گفت: در نظر است با تبدیل نیروگاه‌های گازی به سیکل ترکیبی این راندمان از 36 درصد به 48 درصد افزایش یابد.

فلاحتیان گفت: امسال اولین نیروگاه کلاس F نیز با راندمان 55 درصد تا پایان سال 96 وارد شبکه سراسری خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته 20 هزار میلیارد تومان در صنعت برق کشور سرمایه گذاری شده است، افزود: از این رقم سه هزار و 560 میلیارد تومان آن در شبکه توزیع بوده است که نسبت به رقم دو هزاز و 500 مگاوات در سال 94 از رشد بالایی برخورداراست.

معاون وزیر نیرو با بیان اینکه از اول اردیبهشت 95 تا اول اردیبهشت 96 چهارهزار میلیارد تومان نقدینگی وارد صنعت توزیع برق شده است ، بیان کرد: این رقم با توجه به وجود مشکلات کلان در اقتصاد رشد بسیار بالایی است.

فلاحتیان با اشاره به تلاش صنعت توزیع برق در کاهش تلفات انرژی در شبکه گفت: در سه سال و نیم اخیر حجم تلفات از بیش از 15 درصد به 10.7 کاهش یافته است که موجب جلوگیری از هدرفت انرژی در شبکه شده است.

وی با اشاره به اینکه این امر در اقتصاد مقاومتی نیز دارای اهمیت است، گفت: بر اساس سهمیه تعیین شده برای وزارت نیرو برای ایجاد نیروگاه جدید سال گذشته دو هزار و 200 مگاوات نیروگاه وارد مدار شده است در حالی که سهمیه یک هزار و 800 مگاوات بوده و چهار هزار مگاوات بیش از سهمیه در این عرصه کار شده است.

معاون وزیر نیرو مدیریت مصرف برق را نیز در اقتصاد مقاومتی مهم خواند و گفت: برای تأمین نیروی برق، نیاز به 15 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری است و اگر در عرصه مدیریت مصرف برق فعالیت شود و با مدیریت 200 ساعت بار در مدار می‌توان از حجم سرمایه گذاری جلوگیری کرد.

وی شمار مشترکین برق در کشور را 34 میلیون مشترک بیان کرد و گفت: سالانه یک میلیون مشترک به حجم مشترکان صنعت برق کشور افزوده می‌شود.

وی با اشاره به طرح هوشمندسازی مشترکین پرمصرف گفت: هوشمند سازی 360 هزار کنتور در برنامه قرار دارد که تاکنون 120 هزار کنتور هوشمند شده و باید تلاش شود در مدت کمی بقیه مشترکان پرمصرف نیز مجهز به کنتور هوشمند شوند.
 

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.