سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ترویج غذای سالم امری ضروری در نظام سلامت کشور/ سلامت زنان محور سلامت خانواده محسوب می‌شود

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه در وزارت بهداشت، گفت: مادران با پیروی از الگوی تغذیه سالم می‌توانند فرزندانشان را به رعایت رژیم غذایی صحیح تشویق کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا عبدالهی مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه در وزارت بهداشت در همایش تغذیه سالم، سفیران سلامت که صبح امروز در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، اظهار داشت: با ایجاد عادات غذایی سالم می‌توان از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری کرد و مطالعات بین المللی نشان می‌دهد که اگر الگوی غذایی ما اصلاح شود می‌توانیم از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها مصون بمانیم.
 
وی افزود: در افراد چاق انرژی مصرفی بیشتر از نیاز بدن است و این افراد در معرض بیماری‌هایی مانند اختلالات قلبی و عروقی و سکته‌های مغزی قرار دارند، ما امیدواریم که به کمک سفیران سلامت در طرح تحول سلامت بتوانیم مصرف نمک را کاهش چشمگیری دهیم، همچنین باید به نمک پنهان موجود در مواد غذایی مانند انواع سس‌های سالاد توجه ویژه داشته باشیم.
 
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه در وزارت بهداشت با بیان اینکه سس‌های سالاد و کچاب‌ها حاوی مقادیر زیادی از قند و شکر هستند، عنوان کرد: در اثر مصرف بی رویه مواد قندی بیماری‌های مانند ناراحتی‌های قلبی و عروقی، دیابت و سرطان پانکراس در کشور شیوع پیدا می‌کنند، همچنین انواع شیری‌های خامه‌ای و دسر سرشار از مقادیر زیادی از چربی هستند.
 
عبدالهی تاکید کرد: حفظ سلامت زنان به عنوان مادر نقش موثری را در سلامت خانواده ایفا می‌کند و رفتارهای غذایی والدین همه ابعاد سلامت خانواده را تحت تاثیر قرار می‌دهد یکی از دلایلی که ما اکنون تمایلی به مصرف غذاهای آب پز و بخار پز نداریم این است که در کودکی ذائقه خود را به استفاده از این غذا‌ها عادت نداده‌ایم.
 
وی افزود: با افزایش مصرف چربی و روغن در جامعه امروزی بیماری‌های مانند سرطان سینه در زنان و پروستات در بین مردان شیوع بیشتری داشته است، همچنین مصرف کم سبزی‌ها زمینه ابتلا به انواع سرطان‌ها به خصوص سرطان روده بزرگ را فراهم می‌کند.
 
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه در وزارت بهداشت، یادآور شد: برای داشتن برنامه غذایی سالم باید از مقادیر محدود نمک، قند و چربی استفاده کنیم، همچنین میوه، سبزی، نان و غلات سبوس‌دار را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانیم، غذای سالم تا ۵۰ درصد از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی، ۸۰ درصد از دیابت و ۳۰ درصد از انواع سرطان‌ها پیشگیری می‌کند.
 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۱:۱۱ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۶
فلافل و سمبوسه و پیراشکی و بامیه زولبیا رو وردارین ببینین چقدر ناراحتیای قلبی و هاضمه ای کم میشه