سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛

قوانین دست و پاگیر کمر تولید را شکست/ نرخ تحقق برنامه ششم توسعه بسیار پایین است

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: باید مجموعه ای از ارکان که در تصویب یک قانون نقش دارند را دور هم جمع کرده تا بتوانیم قانونی را به تصویب برسانیم که در جهت تولید کمک کننده باشد.

سعید باستانی سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت : در حوزه تولید بسیاری از پارامترهای داخلی و خارجی نقش دارند به‌عنوان مثال  اگر نتوانیم سرمایه خارجی را به‌درستی جذب و برند ایرانی را صادر کنیم و یا اگر نتوانیم پول کالای صادر شده را برگردانیم، در واقع به تولید ضرر رسانده ایم.

وی در ادامه با اشاره به جلسه مشترک کمیسیون صنایع مجلس با اتاق بازرگانی ایران و وزارت صنعت گفت : باید مجموعه ای از ارکان که در تصویب یک قانون نقش دارند را دور هم جمع کرده تا بتوانیم قانونی را به تصویب برسانیم که در جهت تولید کمک کننده باشد.

باستانی ادامه داد : تولید از منابع طبیعی هر کشور مانند نفت گاز بیابان و جنگل آغاز می‌شود که باید اینها را به محصولات صنعتی تبدیل کرده و در این میان دانشگاه ها و واحدهای تولیدی باید این عمل را صورت دهند و از این جهت در جامعه ما بیشتر ماتریسی عمل شده تا جزیره ای .

وی همچنین اظهار داشت: با وجود داشتن نفت و گاز نتوانسته ایم به تکنولوژی لازم در این حوزه دستیابیم ، درصورتیکه اگر روزی ۷۰ هزار نفر از افراد دانشگاهی ما به کمک تولید بیایند، انقلابی بزرگ در این زمینه صورت خواهد گرفت.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن  اعلام کرد: هم کمیسیون صنایع و هم نمایندگان مجلس شورای اسلامی آمادگی دارند تا در حوزه تغییر قوانین دست و پاگیر برای تولید ملی اقدام مؤثر و عملی صورت دهند.

وی همچنین تصریح کرد: نکته مهم دیگر این است که باید نظارت‌ها در حوزه اقدام به قوانین را تقویت کنیم به عنوان مثال در برنامه ششم توسعه باید هر شش ماه گزارش از دولت در مورد چگونگی دستیابی به هدف گذاری‌ها را می خواستیم اما این عمل به درستی صورت نگرفته تا جاییکه نرخ تحقق برنامه ششم توسعه بسیار پایین، بین 20 تا 30 درصد بوده است.

وی در پایان یادآور شد: این آمار نشان می‌دهد که کم توجهی به برنامه توسعه باعث شده تا نتوانیم به درستی بر اجرای آن نظارت کنیم.



انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.