به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛رحمانی فضلی وزیر کشور و دانش آموخته دانشگاه تربیت مدرس در جشن دانش آموختگان این دانشگاه گفت: نگاهی که از اعضای هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس به ما منتقل شد نگاه حل مساله و نگاهی ساختار گرایانه بود که من در تمام دوران طول مدیریت از آن استفاده کردم.
وی با بیان اینکه نگاه حل مساله می تواند در نحوه رسیدن به نتیجه در امور مهم باشد افزود: با این نگاه من انسان را یک موجود لایتناهی متغیر میبینم در کنار طبیعتی که خود لایتناهی و متغییر است. بنابراین رابطه بین دو پدیده متغیر و لایتناهی قطعا متغیر و لایتناهی خواهد بود.
وزیر کشور با بیان اینکه نگاه حل مسئله موجب میشود افراد هرگز به بنبست اعتقاد نداشته باشند گفت: ما با تغییر در پدیدهها میتوانیم به تغییر در نتایج برسیم و این نگاه به ما در زندگی کمک میکند تا مسائل و مشکلات را حل کنیم و کارها را پیش ببریم.
وی ادامه داد: من با این دیدگاه در تمامی مسئولیتهایی که در طول زندگی پذیرفتم موفق شدم با راه حلهای جدید و عدم اعتقاد به بنبست، مسائل مهمی را در طول دوران مسئولیتم حل کنم.
رحمانی فضلی افزود: دانشجویان باید مطمئن باشند با تمام مشکلاتی که در زندگی وجود دارد انسان قادر است با تکیه بر اندیشه و توان و باور خود همه چیز را تغییر دهد.
وزیر کشور گفت: ما در کشور خودمان ظرفیت و تواناییها و پتانسیلهای محیطی بسیار بینظیری داریم ولی به دلیل برنامهریزی و بودجه ریزی غلط نتوانستیم از موقعیت خود به خوبی استفاده کنیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر در روستاها به موارد زیادی برمیخوریم که یک فرد با تغییر در یک فعالیت، وضع موجود زندگی خود را دگرگون کرده و به موفقیتهای مهمی دست پیدا کرده است.
وزیر کشور با بیان اینکه دانشجویان باید به خود ایمان داشته باشند که میتوانند تغییر در زندگی ایجاد کنند گفت: تمام عالم هستی مبتنی بر تغییر بینهایت است و میتوان با توجه به فلسفه این عالم، نگرش حل مسئله را در خود تقویت کنیم و رسیدن به بنبست را از نگرش خود حذف نماییم.
انتهای پیام/