به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، مهدی یوسفی بعدازظهر امروز در آیین انعقاد تفاهم نامه میان دانشگاه جامع علمی کاربردی و سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با اشاره به افتتاح بزرگترین طرح سرمایهگذاری صنعت کشور با حضور رئیس جمهور در منطقه ویژه پارس اظهار داشت: این هفته با حضور رئیس جمهور شش فاز استاندارد پارس جنوبی و چهار طرح پتروشیمی در این منطقه افتتاح شد.
وی با بیان اینکه ارزش سرمایهگذاری این طرحها 20 میلیارد دلار است تصریح کرد: این میزان سرمایهگذاری معادل یک پنجم کل حجم سرمایهگذاری صورت گرفته در پارس جنوبی است.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس از افزایش افتتاح فازهای پارس جنوبی در دولت یازدهم خبرداد و افزود: تا قبل از سال 92در مجموع 10 فاز در پارس جنوبی به بهرهبرداری کامل رسیده بود که در دوره فعالیت دولت یازدهم تاکنون 11 فاز استاندارد به بهرهبرداری رسیده است.
وی با اشاره به اینکه میزان برداشت گاز ایران از میدان مشترک پارس جنوبی روزانه به 575 میلیون مترمکعب رسیده، تاکید کرد: با تلاش صورت گرفته، خواسته مردم ایران مبنی بر برابری برداشت گاز ایران و قطر از این میدان مشترک محقق شده است.
یوسفی از افتتاح چهار پروژه در حوزه صنایع پتروشیمی در منطقه پارس جنوبی خبرداد و تصریح کرد: علاوه بر افتتاح پروژههای صنایع پتروشیمی، افتتاح طرح برداشت از لایه نفتی یکی از موفقیتهای مهم در پارس جنوبی بوده است.
وی با اشاره به اینکه اجرای 28 فاز استاندارد پالایشگاه گاز و 30 مجتمع پتروشیمی در منطقه پارس جنوبی تدوین شده افزود: تلاش میشود که با توسعه آموزشهای مهارتی مناسب، زمینه بهبود اشتغال پایدار در منطقه را فراهم سازیم.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با اشاره به اینکه رئیس جمهور چهار بار به منطقه پارس جنوبی سفر کرده است گفت: در هر چهار باری که رئیس جمهور به منطقه سفر کرده تاکید ویژهای بر اشتغال نیروهای بومی در این صنایع داشته و تلاش میشود زمینه تحقق مصوبه دولت مبنی بر اشتغال 50 درصدی نیروهای بومی را در این منطقه فراهم شود که این مهم فقط با توسعه آموزشهای مهارتی میسر است.
وی با اشاره به ظرفیتهای آموزشی در منطقه ویژه پارس، گفت: دانشگاه علمی کاربردی عسلویه دارای ظرفیت بالایی در زمینه آموزش است که حمایت ویژهای از این دانشگاه میشود و به عنوان یکی از بزرگترین مراکز علمی و کاربردی کشور دارای سه هزار و 840 دانشجو است.
یوسفی با تاکید بر توجه به آموزشهای مهارتی و طراحی سرفصلهای رشتههای تحصیلی بر اساس نیاز صنایع خاطر نشان کرد:ارائه آموزشهای مورد نیاز صنایع منطقه میتواند نقش مهمی در بهبود وضعیت اشتغال و به ویژه اشتغال نیروهای بومی داشته باشد که باید سرفصلهای رشتههای تحصیلی بر اساس نیاز صنایع طراحی شود.
انتهای پیام /پ