سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عکس روز ناسا از منظره ای حیرت انگیز/ درخشش در تاریکی شب

شب را همه به تاریکی می شناسند اما عکس روز ناسا به تصویری خارق العاده اختصاص پیدا کرده که درخشش زمین در هنگام شب را نشان می دهد.

به گزارش حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در این عکس درخشش زیادی دیده می شود که بعضی از آنها دور و بعضی دیگر خیلی نزدیک هستند. در قسمت پایین عکس، ساحلی قرار دارد که موج های دریا به آن برخورد می کنند. 

موج ها به دلیل وجود نوع خاصی از پلانکتون هایی که از خود نور ساطع می کنند به رنگ آبی می درخشند. کمی بالاتر لایه ای از ابر، آسمان نزدیک به افق را کاملا پوشانده است. بالاتر از ابرها و در مرکز عکس سیاره پرنور زهره دیده می شود. اگر کمی دقت کنید، حوالی زهره یک نوار محو نورانی می بینید که به صورت قطری به سمت بالا و چپ ادامه پیدا کرده است. 

این نوار پهن نورانی چیزی نیست جز نور دایره البروجی. این پدیده زمانی دیده می شود که نور خورشید به گرد و غبار موجود در صفحه ی منظومه شمسی می خورد و بازتاب می شود. بقیه اجرام درخشان در آسمان ستارگان پرنوری هستند که معمولا کمتر از ۱۰۰ سال نوری با ما فاصله دارند. در کنار زهره اما نوار راه شیری خودنمایی می کند که آن هم از افق شروع می شود و به صورت قطری به سمت بالا راست عکس می رود.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
مهسا
۲۰:۴۹ ۰۲ آبان ۱۳۹۶
این اتفاق رو در سواحل چابهار می تونید ببینید. و الان فصلشه. شبها در سواحل چابهار موج هایی تابان به رنگ آبی رو می بینید که خیلی هیجان انگیزه و کلی گردشگر رو به طرف چابهار می کشونه. چابهار در استان سیستان و بلوچستان هست.
ناسا هم یک عکس از سواحل و موج های نورانی چابهار رو در صفحه ش قرار داده
حاجي ګل اغا
۱۶:۴۳ ۳۰ فروردين ۱۳۹۶
سال نوري چي اندازه است
ناشناس
۱۵:۲۳ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۶
اگر یادم نرفته باشه. هر یک ثانیه نور 300000 کیلومتر طی میکنه . حالا یک سال نوری یعنی نور یک سال رو طی کنه.حالا ضرب و جمع کن ببین یک سال چند ثانیه هست ضرب در 300000 کن