سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری،

برگزاری دوره آموزشی طبخ ماهی غذای سلامتی

نخستین دوره آموزشی طبخ ماهی غذای سلامتی مازندران در شهرستان سوادکوه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، رستمی مدیر کل شیلات مازندران با اشاره برگزاری نخستین دوره آموزشی طبخ ماهی غذای سلامتی مازندران گفت: ماهی سرشار از انواع ویتامین، پروتیین واسیدهای چرب غیراشباع امگا 3 است که ترویج مصرف ماهی به عنوان غذای سلامتی و قرارگرفتن آن در سبد غذایی خانوارها یکی ازاولویت های شیلات استان است که در همین راستا اولین دوره آموزشی طبخ ماهی با استفاده از مربی مجرب در شهرستان سوادکوه و سوادکوه شمالی باشرکت تعداد 107 نفر از سرآشپزهای هتلها، رستورانها، آشپزخانه ها ، فست فودها و نیز بانوان و خانمهای شاغل ادارات این دو شهرستان برگزار شد.

وی افزود: در این دوره آموزشی فرگیران با شیوه های طبخ پنج نوع غذا با گوشت ماهی شامل: یوپ ماهی، پیتزا ماهیمازندران از بانوان خانه دار خواست به منظور داشتن جامعه سالم ماهی را در برنامه غذایی خود بگنجانند.

انتهای پیام/ م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.