مواد مورد نیاز:
پوره کدو حلوایی: دوسوم پیمانه
آرد: سه چهارم پیمانه
تخم مرغ: 3 عدد
شکر: 1 پیمانه
پودر قند: یک چهارم پیمانه
بیکینگ پودر: 1 ق چ
پودر دارچین: 1 ق چ
خامه فرم گرفته: به میزان لازم
روش پخت:
1. تخم مرغ را داخل کاسه ای شکسته و با همزن برقی بزنید تا صاف شود. بعد به تدریج شکر را افزوده و 10 دقیقه دیگر با دور تند به هم زدن ادامه دهید.
2. پوره کدو حلوایی را به مخلوط تخم مرغ افزوده و با همزن مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.
3. بیکینگ پودر، آرد، پودر دارچین را داخل کاسه ای بریزید. بعد آن را مخلوط کرده و 3 مرتبه الک کنید. سپس مخلوط آرد را به تدریج به مخلوط تخم مرغ افزوده و کمی با همزن بزنید. بعد با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید.
4. سینی به ابعاد 30 در 40 سانتی متری را انتخاب کرده، سپس کف آن کاغذ روغنی بیندازید و مخلوط مواد را داخل آن پهن کنید.
5. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، قرار دهید تا بپزد. سپس بگذارید تا خنک شود.
6. روی کاغذ روغنی مقداری پودر قند پاشیده، سپس کیک را روی آن قرار داده، با کمک کاغذ آن را رول کنید و به مدت 60 دقیقه کنار بگذارید.
7. رول کیک را باز کرده و به وسیله کاردکی روی آن خامه بمالید. بعد دوباره آن را رول کرده و به مدت 60 دقیقه در یخچال قرار دهید.
8. رولت آماده شده را برش زده و سرو کنید (می توانید در هنگام سرو روی آن مقداری پودر قند بپاشید).
انتهای پیام/