سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اول اردیبهشت ماه؛؛

آغاز برداشت گندم از مزارع شوش

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان شوش پیش بینی کرد در سال جاری 180 هزار تن گندم از گندمزارهای این شهرستان برداشت گردد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز؛ علیرضا ملک‌زاده، رئیس جهاد کشاورزی شهرستان شوش بیان کرد: امسال ۶۱ هزار و ۷۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت گندم رفت که پیش‌بینی می‌شود ۱۸۰ هزار تن گندم از این اراضی برداشت شود.

وی اظهار داشت: شوش در بخش کشاورزی از شهرهای خوزستان پیشرو بوده و به عنوان قطب کشاورزی استان خوزستان به شمار می‌آید.

ملک‌زاده تصریح کرد: کشاورزان شوش با تولید بیش از 180 هزار تن محصول گندم رتبه‌های نخست تولید گندم در استان خوزستان را به این شهرستان اختصاص داده‌اند.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان شوش افزود: عملیات برداشت از اوایل اردیبهشت ماه آغاز می شود و پایان آن بستگی به شرایط آب و هوایی دارد که پیش بینی می شود تا اوسط خردادماه ادامه داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: سطح اراضی کشت گندم 61 هزار و 700 هکتار است  که به دلیل گرمای زیاد، بارندگی‌های کم و ریزگردها خرید گندم در سال جاری بیش از 180 هزار تن باشد که میانگین عملکرد محصول در هر هکتار حدود 3 تن و 100 کیلوگرم است.

علیرضا ملک‌زاده گفت: در سال زراعی 96-95 بیش از 6 هزار و 500 تن بذر گواهی شده  بین کشاورزان توزیع شد و برای اولین بار حدود 22 درصد کشاورزان این شهرستان از ارقام جدید که از نوع چمران و مهرگان است کشت کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در سال زراعی 96-95 بیش از 3 هزار و 500 تن کود پتاس بین کشاورزان توزیع شد، اذعان داشت: 10 مرکز خرید در شهرستان شوش آمادگی خرید گندم از کشاورزان را دارند که هفت مرکز متعلق به تعاون روستایی است.

ملک زاده اظهار کرد: مراکز خدمات دهخدا، سید عباس، غرب کرخه، شهید رجایی، حقیقت، اتحاد و دانیال متعلق به تعاون روستایی هستند و سه مرکز خرید دیگر متعلق به شرکت غله و خدمات بازرگانی، شامل: مرکز گلدشت چنانه، رحیم خانی و سیلوی مرکزی است.

وی با توجه به ناراضی بودن کشاورزان از قیمت خرید مصوب شده گندم، بیان کرد: هزینه‌های تولید محصول کشاورزی بسیار بالا بوده، با توجه به اینکه قیمت خرید تضمینی توسط دولت پائین است چیزی نصیب کشاورزان نمی‌شود و این باعث بروز مشکلات اقتصادی و معیشتی برای کشاورزان می شود.

انتهای پیام/گ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.