سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خورش نخود

در این مطلب طرز تهیه خورش نخود را به شما آموزش می دهیم. این خورش را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،در این مطلب طرز تهیه خورش نخود را به شما آموزش می دهیم. این خورش را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد مورد نیاز:
 
نخود (پخته و آبکش شده): 3 پیمانه
پیاز بزرگ (ریز خرد شده): 1 عدد
سیر (خرد شده): 2 حبه
گوجه فرنگی (خرد شده): 2 پیمانه
شیر نارگیل: 1 پیمانه
نشاسته ذرت: 1 ق س
فلفل پاپریکا: 2 ق چ
زردچوبه: 1 ق چ
زنجبیل (ریز خرد شده): 1 قطعه 2 سانتی متری
ادویه گرام ماسالا: 1 ق س
زیره سیاه: 2 ق چ
پودر تخم گشنیز: 2 ق چ
نمک: به میزان لازم
گشنیز (خرد شده): به میزان لازم
روغن مایع: 2 ق س
 
روش پخت:
 
1.    روغن را داخل تابه ای ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیاز و مقداری نمک را درون آن تفت دهید تا شفاف شود (حدود 6 دقیقه). بعد سیر و زنجبیل را به آن افزوده و مدت 1 دقیقه دیگر تفت دهید.

2.    ادویه گرام ماسالا، زیره سیاه، پودر تخم گشنیز، فلفل پاپریکا و زردچوبه را به آن افزوده و به مدت 30 ثانیه تفت دهید.

3.    نخود (از قبل خیس و پخته شده) و گوجه فرنگی را به مواد افزوده و تفت دهید تا به جوش آید (حدود 15 دقیقه). بعد شیر نارگیل را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا به جوش آید (به مدت 5 دقیقه).

4.    نشاسته ذرت را همراه با 2 قاشق سوپخوری آب درون کاسه ای ریخته و مخلوط کنید سپس آن را به مخلوط نخود اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه بجوشانید تا سس غلیظ شود.

5.    خورش را همراه با پلو سرو کرده و با گشنیز تزیین کنید.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.