سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خورش نخود

در این مطلب طرز تهیه خورش نخود را به شما آموزش می دهیم. این خورش را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،در این مطلب طرز تهیه خورش نخود را به شما آموزش می دهیم. این خورش را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد مورد نیاز:
 
نخود (پخته و آبکش شده): 3 پیمانه
پیاز بزرگ (ریز خرد شده): 1 عدد
سیر (خرد شده): 2 حبه
گوجه فرنگی (خرد شده): 2 پیمانه
شیر نارگیل: 1 پیمانه
نشاسته ذرت: 1 ق س
فلفل پاپریکا: 2 ق چ
زردچوبه: 1 ق چ
زنجبیل (ریز خرد شده): 1 قطعه 2 سانتی متری
ادویه گرام ماسالا: 1 ق س
زیره سیاه: 2 ق چ
پودر تخم گشنیز: 2 ق چ
نمک: به میزان لازم
گشنیز (خرد شده): به میزان لازم
روغن مایع: 2 ق س
 
روش پخت:
 
1.    روغن را داخل تابه ای ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیاز و مقداری نمک را درون آن تفت دهید تا شفاف شود (حدود 6 دقیقه). بعد سیر و زنجبیل را به آن افزوده و مدت 1 دقیقه دیگر تفت دهید.

2.    ادویه گرام ماسالا، زیره سیاه، پودر تخم گشنیز، فلفل پاپریکا و زردچوبه را به آن افزوده و به مدت 30 ثانیه تفت دهید.

3.    نخود (از قبل خیس و پخته شده) و گوجه فرنگی را به مواد افزوده و تفت دهید تا به جوش آید (حدود 15 دقیقه). بعد شیر نارگیل را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا به جوش آید (به مدت 5 دقیقه).

4.    نشاسته ذرت را همراه با 2 قاشق سوپخوری آب درون کاسه ای ریخته و مخلوط کنید سپس آن را به مخلوط نخود اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه بجوشانید تا سس غلیظ شود.

5.    خورش را همراه با پلو سرو کرده و با گشنیز تزیین کنید.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.