سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

به منظور بهره برداری از فازهای جدید پارس جنوبی؛

رییس جمهور وارد عسلویه شد

رییس جمهور روز یکشنبه به منظور بهره برداری از فازهای جدید منطقه گازی پارس جنوبی و افتتاح چند طرح و پروژه در حوزه نفت و پتروشیمی وارد عسلویه شد.

به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رییس جمهور روز یکشنبه به منظور بهره برداری از فازهای جدید منطقه گازی پارس جنوبی و افتتاح چند طرح و پروژه در حوزه نفت و پتروشیمی وارد عسلویه شد.
 
رییس جمهور در بدو ورود به فرودگاه بین المللی خلیج فارس عسلویه از سوی استاندار بوشهر و جمعی از مقامات و مسوولان محلی مورد استقبال قرار گرفت.

وزیران نفت، امور خارجه، آموزش و پرورش، صنعت، معدن و تجارت،   نهاوندیان رییس دفتر رییس جمهوری، ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور، روحانی را در این سفر همراهی می کنند.

قرار است امروز با حضور رییس جمهور در عسلویه، بزرگترین سرمایه گذاری در زمینه توسعه میدان گازی پارس جنوبی در قالب فازهای ١٧، ١٨، ١٩، ٢٠ و ٢١ به بهره برداری برسد.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۵۴ ۲۷ فروردين ۱۳۹۶
یه سرم بزنن به استان های سیل زده بد نیست
علی
۱۳:۱۴ ۲۷ فروردين ۱۳۹۶
نفس های آخر کابینه پیرمردها