وی تصریح کرد: بنابراین به منظور ارتقای سطح ایمنی و سلامت محصولات غذایی و با بررسیهای کارشناسی به عمل آمده، همه واحدهای تولید کننده محصولات گوشتی و فرآوردههای غذایی - که در فرمولاسیون ترکیبی آنها تخم مرغ استفاده شده و فرآوری آنها بدون فرآیندهای گرمایی است، ملزم به استفاده از انواع تخم مرغ مایع یا پودر پاستوریزه دارای پروانه بهداشتی ساخت هستند.
صباح یادآور شد: حسن نظارت بر اجرای این موضوع بر عهده معاونتهای غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور خواهد بود.