سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۱۸ رتبه در تعداد مقالات ارتقا یافتیم؛

رشد ۴۱ درصدی مقالات برتر کشور/ ایران رتبه اول منطقه و جهان اسلام

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) گفت: اطلاعات پایگاه ISI نشان می دهد که تعداد مقالات برتر کشور در سال ۲۰۱۶ میلادی نسبت به سال قبل از آن نزدیک به ۴۱ درصد رشد داشته است.

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، محمدجواد دهقانی با اعلام این خبر گفت: در سال ۲۰۱۵ میلادی تعداد مقالات یک درصد برتر کشور ۲۲۲ مورد بود. که این مقدار در سال ۲۰۱۶ میلادی به ۳۱۲ مورد رسید، در سال ۲۰۱۶ میلادی از لحاظ تعداد مقالات برتر رتبه نخست منطقه و جهان اسلام را کسب کرده ایم.    

وی افزود: یک درصد از مقالات دنیا ۱۸ درصد از استنادهای آن را دریافت می کنند. مقالات یک درصد برتر همیشه در دوره ۱۰ ساله اخیر معرفی می شوند و تعداد استنادهای که مقالات یک درصد برتر دریافت کرده اند شامل بیش از ۳۰ میلیون استناد می شود.

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) اظهار داشت: استنادها بیانگر میزان استفاده از علم تولید شده هستند و در طول حدود ۶۰ سال گذشته همواره به عنوان مهمترین شاخص مرجعیت علمی محسوب شده اند.

وی بیان کرد: مقالات یک درصد برتر تحت عنوان مقالات پراستناد نیز شناخته می شوند، بنابراین رشد تعداد مقالات پراستناد کشور بیانگر رشد کیفی تولیدات علم کشور است.

دهقانی ادامه داد: برای کشور در سال ۲۰۱۱ میلادی تعداد مقالات پراستناد کشور ۷۶ مقاله ثبت شده که در سال ۲۰۱۲ میلادی این رقم به ۱۰۵ مورد رسید و در سال ۲۰۱۳ میلادی با یک افزایش دیگر به ۱۳۹ مورد رسید، در سال ۲۰۱۴ میلادی مجددا این مقدار افزایش یافته و به ۱۷۴ مورد رسید، تعداد مقالات یک درصد برتر کشور در سال ۲۰۱۵ به ۲۲۲ مورد و در سال ۲۰۱۶ به ۳۱۲ مورد افزایش یافت. 

وی افزود: به موازت افزایش تعداد مقالات پراستناد، رتبه کشور در سطح بین المللی در این حوزه بهبود یافته که در سال ۲۰۱۱ میلادی رتبه کشور از لحاظ تعداد مقالات کیفی (یک درصد برتر) ۳۹ بود و رتبه ایران در سال ۲۰۱۲ میلادی به ۳۷ رسید که در سال ۲۰۱۳ میلادی رتبه کشور در این زمینه به ۳۵ ارتقا یافت.

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) تصریح کرد: در سال ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ میلادی رتبه کشور از لحاظ تعداد مقالات یک درصد برتر به ۳۲ و ۲۸ مورد رسید، در سال ۲۰۱۶ رتبه کشور از لحاظ تعداد مقالات برتر به ۲۱ ارتقا یافت، بدین ترتیب نسبت به سال ۲۰۱۱ میلادی و با رشد تعداد مقالات برتر کشور جمهوری اسلامی ایران توانسته است تا رتبه ۲۱ دنیا را در اختیار داشته باشد.

وی گفت: درسال ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ میلادی از لحاظ تعداد مقالات یک درصد برتر رتبه چهارم منطقه و سوم جهان اسلام را در اختیار داشتیم که در طی سال های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ میلادی با افزایش تعداد مقالات برتر کشور، رتبه دوم منطقه و همچنین دوم جهان اسلام متعلق به ایران شد، در سال ۲۰۱۶ میلادی نیز جمهوری اسلامی ایران رتبه نخست را در منطقه و در سطح جهان اسلام کسب کرد.

انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.