سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست

تدوین کارنامه زیست‌محیطی سیستان و بلوچستان در دستور کار قرار گیرد

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: با توجه به اقدامات بسیار خوبی که در حوزه محیط زیست در سیستان و بلوچستان انجام شده، تدوین کارنامه زیست محیطی این استان در دستور کار قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، معصومه ابتکار  امشب در نشست دبیران کارگروه‌های تخصصی محیط زیست استان که در سالن فرمانداری چابهار برگزار شد. اظهار کرد: با به اقدامات بسیار خوبی که در حوزه محیط زیست در سیستان و بلوچستان انجام شده، تدوین کارنامه زیست محیطی سیستان و بلوچستان در دستور کار قرار گیرد.

معصومه ابتکار ادامه داد: طرح روستاهای سبز با همکاری وزارت کشور را در سال‌جاری مورد توجه قرار خواهیم داد، تا هم زمینه اشتغال فراهم شود و در حفاظت از محیط زیست موثر باشد.

وی بیان کرد: دوره‌های کارآفرینی مشاغل سبز را با همکاری مسؤولان استان در صورت تمایل اجرایی خواهیم کرد و تلاش می‌کنیم مشاغل سبز را در برخی استانها از جمله سیستان و بلوچستان اجرایی کنیم.

ابتکار در ادامه تصریح کرد: با همه عقب ماندگی‌ها و اشتباهاتی که در سال‌های اخیر رخ داده ما با بهره‌گیری از تجربیات کارشناسی تلاش کرده‌ایم هامون با همه آسیب‌هایی که به آن وارد شده بود امروز شرایط بهتری داشته باشد و در مقایسه با سالهای قبل ریزگردها و گرد و غبار رو به کاهش باشد.

این مسؤول با بیان اینکه توسعه پایدار دستور برای حرکت جهانی است، افزود: در سال 94 ابلاغ سیاست‌های زیست محیطی از سوی مقام معظم رهبری را داشتیم که پشتوانه مهمی برای برنامه رئیس جمهور شد.

وی گفت: امروز می‌توانیم در خیلی از مناطق کشور ببینیم که گام‌های بسیار خوبی را برداشته‌ایم اگر چه در سیستان و بلوچستان باید بیشتر عمل کنیم اما شرایط تالاب هامون به نسبت سال 92 بسیار بهتر شده است، زیرا با برنامه علمی و کارشناسی برای برطرف کردن مشکلات این منطقه حرکت کردیم.

ابتکار با بیان اینکه کرمان طرح‌های خوبی برای تالاب جازموریان دارد، بیان کرد: باید برنامه‌های خود را با توجه به الزامات زیست محیطی و تحقق توسعه پایدار در دستور کار قرار دهیم.

وی در ادامه ابراز داشت: حفاظت از گونه‌های مختلف جانوری و حیوانی در کشور در دستور کار قرار دارد و همه دستگاه‌ها باید برای جلوگیری از انقراض آنها همکاری کنند، در این استان گاندو یا تمساح پوزه کوتاه یک جاذبه بسیار خوب گردشگری به شمار می‌آید که باید بر روی این ظرفیت‌ها کار شده و از آنها حفاظت شود.

رئیس سازمان محیط زیست در پایان افزود: ظرفیت گردشگری چابهار در کشور بی‌همتاست و باید در زمینه جذب گردشگر با همه توان وارد میدان شد.

انتهای پیام/ع
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.