سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تاسیس دانشکده‌های دندانپزشکی محدود شود

رییس نظام پزشکی اصفهان با گلایه از اینکه ظرفیت پذیرش دانشجویان دندانپزشکی بیش از نیاز جامعه است، گفت: علاوه بر ظرفیت پذیرش باید تاسیس دانشکده‌های دندانپزشکی نیز محدود شود.

عباسعلی جوادی رییس نظام پزشکی اصفهان در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ضمن تبریک روز دندانپزشک به جامعه دندانپزشکی کشور و آرزوی توفیق روز افزون برای یکایک آن‌ها، بیان داشت: یکی از معضلاتی که اکنون درجامعه دندانپزشکی با آن مواجه هستیم، گسترش بی رویه دانشکده‌های دندانپزشکی است که باید محدودیت‌های لازم برای تاسیس این دانشکده‌ها اعمال شود.

وی با بیان اینکه با گسترش کمی دانشکده‌های داندانپزشکی شاهد افزایش تعداد فارغ التحصیلان این رشته هستیم، افزود: دندانپزشکان جوان مانند پزشکان عمومی با معضل بیکاری مواجه هستند با این تفاوت که پزشکان عمومی در قالب طرح پزشک خانواده و سیستم ارجاع به کار گرفته می‌شوند در حالی که جایگاهی برای دندانپزشکان در این طرح دیده نشده است.

وی با اشاره به گرانی مواد و تجهیزات دندانپزشکی ادامه داد: علاوه بر این توان پایین مردم در پرداخت هزینه‌های دندانپزشکی سبب شده تا میزان مراجعات به مطب‌های دندانپزشکی کاهش چشمگیری داشته باشد و خود این امر به بیکاری دندانپزشکان جوان دامن زده است.

رییس شورای هماهنگی استان اصفهان با بیان این که اغلب دندانپزشکان نیازمند سرمایه اولیه برای تاسیس مطب هستند، تصریح کرد: با توجه به ازدیاد درمانگاههای دندانپزشکی در کلان شهر‌ها، سرمایه گذاری برای تاسیس مطب بازدهی نداشته و اکثر دندانپزشکان با درآمدهای پایین در این مراکز مشغول به کار می‌شوند.

جوادی با گریز به مبحث تعرفه‌های خدمات دندانپزشکی اذعان داشت: تعیین تعرفه خدمات دندانپزشکی متاثراز شرایط مختلفی است که قاعدتا باید متناسب با تورم و گرانی مواد و تجهیزات رشد داشته باشد، اما از سوی دیگر باید این مساله را در نظر گرفت که مردم توان پرداخت هزینه‌های دندانپزشکی را ندارند؛ و بیمه‌ها هم با توجه به منابع مالی خود توان ورود به این حوزه را ندارند. 

وی با اشاره به شرایط اقتصادی موجود یادآور شد: در صورت کاهش تعرفه‌ها مواد مرغوب برای ترمیم و درمان دندان‌ها به کار گرفته نمی‌شود و یک راهکار این است که تعرفه دستمزد و مواد مصرفی جداگانه برای بیمار محاسبه شود و ورود بیمه‌های تکمیلی به این حوزه تا حدودی می‌تواند کمک کننده باشد.

انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
رضا
۲۲:۱۰ ۲۴ فروردين ۱۳۹۶
تا کی میخان به مردم دروغ بگن دیگه حناتون برای ما رنگی نداره ....ما مردم چشم و عقل داریم و میفهمیم وقتی برای یک کشیدن دندان که کاری ندارد 50 هزار تومن میگیرن و برای پر کردن و عصب کشی که دیگر بماند...چطور وقتی با رشته های مهندسی هر روز دانشگاه زدن همه خوشحال بودن و کسی حرفی نمیزند حتی در روستا ها هم دانشگاه فنی مهندسی زدن و الان همه فارق تحصیلان رشته های مهندسی یا بیکارن یا با حداقل حقوق گذران عمر میکنن ولی تا حقوق یک پزشک از ماهی صد میلیون میشه 50 میلیون دادشون به هوا میره انگار که ما درس نخوندیم من الان حاضرم دوباره بشینم رشته تجربی بخونم برم پزشکی حتی شده فقط یکسال طبابت کنم برابر یک عمر رشته مهندسی و حتی چندین برابر کل عمر درامد یک مهندس در طول عمرش درامد دارن...این اختلاف تحقیر امیز باید ازبین برود...