سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هیچ موردى از فلج اطفال در ١٨ سال گذشته وجود نداشته است/ تعداد دندان هاى خراب دانش آموزان ایرانى حدود ٣ برابر متوسط جهانى

معاون بهداشت وزیر بهداشت با بیان اینکه بیماری فلج اطفال در کشور کنترل شده، گفت: ۱۸ سال است که هیچ موردی از این بیماری در کشور مشاهده نشده است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی اکبر سیاری معاون بهداشت وزیربهداشت صبح امروز در مراسم آغاز دومین مرحله طرح وارنیش فلورایدتراپی که در مدرسه پسرانه حضرت مهدی (عج) منطقه ۱۱ برگزار شد، با اشاره به آخرین وضعیت ابتلا به فلج اطفال در کشور گفت: ۱۸ سال است که هیچ موردی از این بیماری در کشور نداشته‌ایم، اما به دلیل همسایگى با کشور پاکستان و افغانستان که بیشترین موارد فلج اطفال را دارند و بیمارى در این کشور‌ها کنترل نشده، باید مراقبت هاى بیشترى کنیم.

وى ادامه داد: در نوروز ۲ سال گذشته، یک مورد ابتلا به بیماری فلج اطفال در عراق گزارش شد که به همین دلیل تمام دانش‌آموزان غرب کشور واکسینه شدند.

معاون بهداشت وزیر بهداشت با اشاره به برنامه وارنیش فلورایدتراپی گفت: در این طرح سالانه ٢ نوبت دانش‌آموزان مقطع ابتدایی در سراسر کشور تحت وارنیش فلورایدتراپی به صورت رایگان قرار مى گیرند که به همین منظور ۴۵ هزار نفر از کارکنان بهداشت در این زمینه آموزش دیدند. 

وی تصریح کرد: هدف از اجرای برنامه وارنیش فلورایدتراپی کاهش پوسیدگی دندان در این مقطع سنی بود که به لحاظ اقتصادی و بهداشتی موثر بوده و یکی از بهترین راه‌های پیشگیری از پوسیدگی عنوان می‌شود.

سیارى افزود: تاکنون ۶۰۰ هزار مورد خدمت فیشور سیلانت و ۵۰۰ هزار خدمت ترمیمی به دانش‌آموزان ارائه شده و همچنین یک میلیون و ۳۵۰ هزار مادر باردار از این خدمات بهره‌مند شدند که اجرای این برنامه در مراکز بهداشت و مدارس به کمک واحدهای سیار صورت می‌گیرد.

معاون بهداشت وزیر بهداشت، با بیان اینکه دانش آموزان ایرانى به طور متوسط ٢. ٩ دندان خراب دارند، یادآور شد: تعداد دندان هاى دانش آموزان در متوسط جهانى عدد یک است و هدف گذارى ما در طرح وارنیش فلورایدتراپى رسیدن به این عدد بوده و این طرح گسترده، هزینه بالایی دارد و امیدواریم با اجرای آن بتوانیم تعداد دندان‌های سالم دانش‌آموزان را به حداکثر و موارد پوسیده را به حداقل برسانیم.

انتهای پیام.
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.