سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معجزۀ علی(ع) در بهبود تب پیامبر(ص)/ دردها مطیع اویند

رسول خدا(ص) نشست و آزار از دوشش افتاد و فرمود: اى على! خدا تو را به چند خصلت فضیلت داده و از فضیلت‌هاى تو این است که دردها را مطیع تو کرده است و از هر چیزى باز دارى و نهى کنى، به إذن خدا نهى مى‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،   ائمه اطهار(ع) و بسیاری از انبیا و رسولان برای اثبات حقانیت خویش، دستگیری از نیازمندان و یا قدرت‌نمایی در برابر دشمنان از مقوله‌ای به نام معجزه استفاده می‌کردند که برخی از این معجزات با تلاش مورخان و محدثان در طول تاریخ ثبت شده و به دست ما رسیده است.
 
در همین راستا به معجزه‌ای از امیرالمؤمنین(ع) اشاره می‌کنیم:

 
سعد باهلى مى‌گوید: رسول خدا(ص) تب کرده بود، من و على(ع) به ملاقات پیامبر رفتیم، رسول خدا(ص) فرمود: تب آزارم مى‌دهد. آنگاه على(ع) دست راستش را بیرون آورد و پیامبر اکرم(ص) نیز دست راستش را بیرون آورد؛ على(ع) دستش را بر سینه رسول خدا(ص) گذاشت و فرمود: اى اُمِّ مِلْدَم! خارج شو؛ چون او بنده خدا و پیامبر خداست.
 
سعد مى‌گوید: رسول خدا(ص) نشست و آزار از دوشش افتاد و فرمود: اى على! خدا تو را به چند خصلت فضیلت داده و از فضیلت‌هاى تو این است که دردها را مطیع تو کرده است و از هر چیزى باز دارى و نهى کنى، به إذن خدا نهى مى‌شود.
 
متن حدیث:
 
رُوِیَ عَنْ سَعْدِ بْنِ  الْبَاهِلِیِ: «أَنَّ رسول الله ص اشْتَکَى وَ کَانَ مَحْمُوماً فَدَخَلْنَا مَعَ عَلِیٍّ عَلَیْهِ فَقَالَ رسول الله ص أَلِمَتْ بِی أُمُّ مِلْدَمٍ  فَحَسَرَ عَلِیٌّ یَدَهُ الْیُمْنَى وَ حَسَرَ رسول الله ص یَدَهُ الْیُمْنَى فَوَضَعَهَا عَلِیٌّ عَلَى صَدْرِ رسول الله ص وَ قَالَ یَا أُمَّ مِلْدَمٍ اخْرُجِی فَإِنَّهُ عَبْدُ اللَّهِ وَ رَسُولُهُ قَالَ فَرَأَیْتُ رسول الله اسْتَوَى جَالِساً ثُمَّ طَرَحَ عَنْهُ الْإِزَارَ وَ قَالَ یَا عَلِیُّ إِنَّ اللَّهَ فَضَّلَکَ بِخِصَالٍ وَ مِمَّا فَضَّلَکَ بِهِ أَنْ جَعَلَ الْأَوْجَاعَ مُطِیعَةً لَکَ فَلَیْسَ مِنْ شَیْ ءٍ تَزْجُرُهُ إِلَّا انْزَجَرَ بِإِذْنِ اللَّهِ».
 
(الخرائج و الجرائح: ج2، ص568، ح23)
 
منبع:تسنیم
 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.