سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری؛

تولید 15 هزارتن گوشت سفید در آمل

بیش 15 هزار تن گوشت سفید در آمل تولید شد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، حسین اسلامی مدیر جهاد کشاورزی آمل در بازدید از مراکز جهاد کشاورزی منطقه لیتکوه(اسکومحله و مرانده) از تولید بیش 15 هزار تن گوشت سفید خبر داد.

وی افزود: در مراکز جهاد کشاورزی اسکومحله و مرانده حدود 44 هزار و 100 رأس دام سبک و 8 هزار و 695 رأس دام سنگین نگهداری و پرورش داده می شوند.

مدیر جهاد کشاورزی آمل گفت: با تلاش و کوشش فعالان علاقه مند به پرورش طیور و حمایت جهاد کشاورزی شهرستان بیش از یک میلیون و 680 هزار قطعه طیور صنعتی در این دو دهستان نگهداری و پرورش داده می شوند.

حسین اسلامی افزود: با بکارگیری فن آوری نوین علمی و تغذیه مناسب و رعایت اصولی بهداشت در محیط پرورش سالانه 924 تن گوشت قرمز و 15 هزار و 174 تن گوشت سفید و حدود 26 هزار و 700 تن شیر در این دو منطقه شهرستان آمل تولید می‌شود.

انتهای پیام /آ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.