سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری؛

۱۵ دقیقه طلایی در رانندگی را بدانید

من می توانم جلوی خوابیدنم را هنگام رانندگی بگیرم یکی از مرگبارترین تصورات راننده ها در حین خواب آلودگی در مسیر های طولانی است.

ستواندوم مرتضی ابراهیمی کارشناس اداره آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور استان مازندران در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،گفت: کسانی که موقع رانندگی خوابشان گرفته و از تصادف جان سالم به در برده اند می گویند که تا آخرین لحظه فکر می کردند که می توانند چشمان خود را کنترل کنند اما اصلاً یادشان نمی آید که چه زمانی خوابشان برده تا این که با صدای تصادف یا سرنشینان از خواب پریده اند.

وی افزود: بلند کردن صدای رادیو یا موسیقی ، خوردن چای و نسکافه، جویدن آدامس یا پایین کشیدن شیشه ها هم تنها خودفریبی هستند.

کارشناس اداره آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور استان مازندران گفت: فقط چند کیلومتر باقی مانده تا به مقصد، پمپ بنزین یا استراحتگاه بین راهی برسم ، غافل از این که فاجعه درست در همین چند کیلومتر محدود در کمین است.

ستواندوم مرتضی ابراهیمی با بیان اینکه واژگونی، مهم ترین پیامد خواب آلودگی است. افزود: یک ربع خوابیدن در جای امنی کنار جاده، می تواند زندگی شما و دیگران را نجات دهد

وی ۱۵ دقیقه طلایی برای سالم رسیدن به مقصد در رانندگی را اعلام کرد و گفت: در زمان رانندگی اصلاً وابدا ًبه خواب مجال ندهید سراغ چشمانتان بیاید.

وی افزود: حتی اگر ۵ کیلومتر هم تا مقصد باقی است، آن ۱۵ دقیقه طلایی برای خوابیدن را فراموش نکنید.

کارشناس اداره آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور استان مازندران گفت: گاهی وقت ها، یک ربع خواب سبک می تواند شما را از مرگ و قطع نخاع نجات دهد.

ستواندوم مرتضی ابراهیمی افزود: اگر هم راننده نیستید، حواستان به راننده باشد تا خوابش نبرد.

وی گفت: وقتی همه سرنشینان خواب هستند، راننده هم تحت تأثیر فضای خواب آلوده،به خواب می رود و همه را به کشتن می دهد.

وی با بیان اینکه وظیفه سرنشینان در سر حال نگه داشتن راننده را جدی بگیرید.افزود: خستگی و خواب آلودگی و رانندگی یکنواخت در طول مسیر عامل اصلی واژگونی را تشکیل می دهند.

کارشناس اداره آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور استان مازندران گفت: برابر بررسی های به عمل آمده ، تصادفات از نوع واژگونی نیز عمدتا در مسیرهای یکنواخت به وقوع پیوست.

ستواندوم ابراهیمی افزود: استفاده از کمربند ایمنی حتی برای سرنشینان صندلی عقب خودرو میزان آسیب در زمان تصادفات و خصوصا تصادفات منجر به واژگونی را کاهش می دهد.

وی گفت: ۱۲ ظهر تا ۸ شب بیشترین زمان واژگونی خودروهاست.

وی افزود: برخی گمان می برند که بیشترین تصادفات منجر به واژگونی در شب به وقوع می پیوندد اما مطابق آمار های پلیس بیشترین واژگونی ها در تابستان ۹۵در ساعات ۱۲ ظهر تا ۸ شب به وقوع پیوسته است.

انتهای پیام/آ


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.