سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در جمع اصحاب رسانه مطرح شد:

ساخت دو بیمارستان 96 تختخوابی در سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان اینکه دو بیمارستان خصوصی 96 تختخوابی در حال ساخت در استان داریم، گفت این بیمارستان ها زمینه ایجاد اشتغال را فراهم می کند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،محمود رضا میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در جمع اصحاب رسانه با بیان اینکه اصحاب رسانه بیشترین ارتباط مردمی را دارند، افزود: دانشگاه علوم پزشکی از ظرفیت رسانه ها می تواند در این راستا استفاده کند.

وی با بیان اینکه بهداشت و درمان از ارگان هایی است که تعطیلی ندارد، افزود: در کل کشور بیمارستانی که درب آن بسته باشد مشاهده نمی کنید و همه به صورت شبانه روزی به مردم خدمات رسانی می کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مهمترین اقدام سه ساله اخیر این دانشگاه را حضور پزشکان متخصص و فوق تخصص عنوان کردو ادامه داد: در بخش دندانپزشکی در سال های اخیر مشکل داشتیم که در عید نوروز مطب و کلینیک نبود اما از سه سال گذشته برنامه ریزی کرده و در دانشگاه دندانپزشکی کلینیک شبانه روزی برپا کردیم که رضایتمندی خوبی را شاهد بودیم.

میری اضافه کرد: 570 اقدام تخصصی، درمانی و جراحی در این کلینیک انجام شده است که هیات رئیسه دانشگاه بر مراکز پزشکی و درمانی این دانشگاه نظارت داشتند.

ارائه بیش از 500 اقدام تخصصی در دانشگاه دندانپزشکی
وی گفت: در بخش تامین سلامت و پیشگیری از بیماری ها حوزه معاونت بهداشت همچون سال های گذشته فعال بوده و نظارت های خوبی داشته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اجرای طرح تحول سلامت در کشور را وسیع ترین خدمت اجتماعی عنوان و خاطر نشان کرد: این طرح در سیستان و بلوچستان اثرات بیشتری داشته است.

میری با بیان اینکه در زمینه تامین زیر ساخت های سلامتی ضعف داشتیم، ادامه داد: در برخی نقاط استان طرح تحول سلامت اهداف بلندی را دنبال کرد که یکی از آن ها تامین زیر ساخت ها بود.

وی حفاظت و حمایت مالی از بیماران را یکی دیگر از اهداف این طرح خواند و افزود: عدالت در ارائه خدمات از دیگر اهداف این طرح بود.
وی با بیان اینکه این طرح خدمات سلامت را به دورترین نقاط برد، اظهار داشت: هدف آخر این طرح ارتقا خدمات با تکمیل زیرساخت ها بود که در حال انجام است.

افزایش تخت های بیمارستانی به بیش از 800 تخت
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: ما در گذشته در شهرستان زاهدان یک هزار و 674 تخت داشتیم که در سه سال اخیر ۸۵۸تخت اضافه شد.

میری با بیان اینکه در دو سال گذشته دو رشته تخصصی در آموزش این دانشگاه اضافه شده که یکی از آن ها قلب است، تصریح کرد: 13رشته تخصصی در استان داریم که سعی می کنیم هر سال یک رشته تخصصی به دانشگاه اضافه نماییم.

وی با بیان اینکه در زمینه تحقیقات فعالیت دانشگه علوم پزشکی زاهدان در این زمینه زیاد بوده است، گفت: دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این خصوص جزو ۱۲دانشگاه برتر دنیا شده که با توجه به مقالات و تحقیقات انجام شده در زمینه دارو در ماه های اول کار دولت بیشترین اقدام انجام شده از این دانشگاه در زمینه تامین دارو با توجه به تحریم ها بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان اینکه در سیستان و بلوچستان مشکلات روز به روز از بین رفته و نظارت های دقیقی انجام شده است، گفت: نام گذاری امسال بر اساس واقع بینی و در راستای حل مشکلات نام گذاری شده و همه ما مسئولیم در حوزه بهداشت و درمان با توجه به کم بودن فعالیت بخش خصوصی، باید با اطلاع رسانی آنها را فعال کنیم.

وی با بیان اینکه دو بیمارستان خصوصی 96 تختخوابی در حال ساخت در استان داریم، ادامه داد: این بیمارستان ها زمینه ایجاد اشتغال را فراهم می کند.

میری با بیان اینکه دومین ظرفیت گیاهان دارویی کشور را در استان داریم، افزود: باید از این ظرفیت استفاده کنیم و با کمک بخش خصوصی کارخانه داروسازی در استان ایجاد کنیم .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان اینکه شهرستان های زابل و زاهدان نیروهای لازم تحصیلکرده در بخش نازایی را دارد، افزود: این شهرستان ها می توانند بخش ناباروری خود را فعال کنند.

وی گفت: بخش نازایی در زاهدان ساخته و تجهیزات بخش اعظم آن تکمیل شده است و اقدامات فوق تخصصی در سال جاری تحقق پیدا خواهد کرد.

بیش از دو هزار ماموریت توسط اورژانس در سطح استان انجام شده است
فریبرز راشدی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در ادامه این نشست اظهار داشت: امسال با هماهنگی های انجام شده و شکایات در بحث سلامت 192 گزارش داشتیم که براساس کارشناسان وزارت بهداشت از مجموعه و برخی مسئولین تمجید شد.

وی با بیان اینکه در ورودی تمام شهرها ایستگاه های سلامت فعال است، تصریح کرد:  در ایام نوروز 9 مورد ماموریت هوایی در استان که ۶مورد در چابهار و‌ سه مورد در زاهدان بوده ، داشتیم.

وی افزود: یک هزار و 270 بیمار به صورت سرپایی و یک هزار و 698 بیمار به بیمارستان انتقال یافته اند.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان آمار تماس های دریافتی را هفت هزار و 51 مورد عنوان کرد و ادامه داد: 871 ماموریت جاده ای و یک هزار 796 ماموریت شهری گزارش شده است که در این مدت 308 مورد تصادف شهری  و 139 تصادف جاده ای داشتیم.
 
آمار خدمات رسانی غیر تصادفی اورژانس 35 درصد کاهش داشته است
راشدی با بیان اینکه 3 مورد مسمومیت باco2 گزارش شده است، افزود: دو هزار و 97 مراجعه کننده به ایستگاه های سلامت جاده ای و 65 مورد ایستگاه های مستقر در شهرها را داشتیم.

وی آمار خدمات رسانی در بخش غیر تصادفی توسط اورژانس را یک هزار و 488 مورد در شهر  و 732 مورد جاده ای عنوان کرد و اظهار داشت: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان 11 مورد گزارش شده که 35 درصد کاهش داشته ایم.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان اینکه تعداد تصادفات جاده ای و انتقال مصدومان افزایش پیدا کرده است، گفت: در کل استان پنج هزار و 259 نفر خدمات از اورژانس سه دانشگاه علوم پزشکی گرفته اند که از این تعداد۵۲۸مصدوم حمل شده و به مرکز درمانی انتقال پیدا کرده اند.
 
خدمات رسانی اورژانس به بیش از 5 هزار نفر در استان
وی ادامه داد: از کل مجموع خدمات گرفتگان اورژانس سه دانشگاه علوم پزشکی استان، دو هزار و 241 مورد مربوط به حوادث جاده ای بوده است.

راشدی اضافه کرد: در ایام نوروز در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۱۵پایگاه شهری، ۲پایگاه هوایی، ۴۱پایگاع جاده ای، ۲ اتوبوس آمبولانسی، ۹ایستگاه سلامت و ۲پایگاه موتور آمبولانس فعال بودند. 

انتهای پیام/ع
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.