به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سیدعلیرضا پورعابدی افزود: با اجرایی شدن
این طرح که از ابتدای اسفند ماه سال جاری آغاز و تا 15 فروردین ادامه
داشت، فعالیت تیم های نظارتی تشدید و در این ارتباط از مرکز تهیه و توزیع
مواد غذایی و اماکن عمومی بازرسی شد.
وی افزود: در طول اجرای طرح بسیج
سلامت نوروزی واحد بهداشت محیط همانند سال های قبل بازدید از مراکز تهیه و
توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای پذیرایی بین راهی را در دستور
کار خود قرار داد.
پور عابدی افزود: ازاین مراکز220 کیلوگرم مواد غذایی
فاسد کشف و معدوم وهمچنین 161 مورد نمونه برداری میکروبی و 647 مورد
کلرسنجی از آب آشامیدنی انجام شد.
مسئول واحد بهداشت محیط شهرستان
نایین همکاری مردم برای اجرای برنامه های شبکه بهداشت و درمان را ضروری
دانست و گفت: شهروندان می توانند گزارش های مرتبط با تخلفات بهداشتی صنوف
را به مراکز خدمات جامع سلامت اطلاع دهند و یا با شماره تلفن گویای 190
تماس بگیرند.
انتهای پیام/م