سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خطراتی که مصرف کره پاستوریزه برای بدن ایجاد میکند

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: در رابطه با کره خیلی سوال می شود که آیا خواص و مزایایی دارد؟ کره اساسا چربی خوشمزه ای است ولی در حد مجاز باید از آن استفاده کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از مواد غذایی مورد استفاده برای صبحانه، کره است. این ماده غذایی در بین مردم طرفداران بیشماری دارد.ترکیب کره با مربا، عسل و برای بعضی سلیقه ها با پنیر، خیلی از افراد را برای گذاشتن این ماده غذایی سر میز صبحانه وسوسه می کند.
 
دکتر جعفری، دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پاسخ به یان سوال که آیا کره پاستوریزه عامل چاقی است و در زمره خوراکی های بی ارزش غذایی جای می گیرد، توضیح داد: در رابطه با کره خیلی سوال می شود که آیا خواص و مزایایی دارد؟ کره اساسا چربی خوشمزه ای است ولی در حد مجاز باید از آن استفاده کرد. کره چاق کننده هست ولی برای بدن مفید است. وقتی بستر دریافت ویتامین های محلول در چربی ها از طریق مصرف چربی هاست، پس بنابراین چربی لازم است و به هیچ وجه نمی توانیم بگوییم چربی کلا حذف شود. کره هم یکی از آنهاست.
 
انتخاب کره مناسب کار ساده ای نیست و حساسیت های خاص خودش را دارد. کره جز آن دسته از خوراکی هایی است که برای انتخابش باید مضرات و فوایدش را در کفه ترازو بگذارید و بسنجید که آیا من تصمیم بگیرم از این ماده خوارکی استفاده کنم یا خیر.
 
منبع: میزان
 
انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۲۳ ۲۲ دی ۱۴۰۰
توضیحات کامل و دقیق مرسی!!!!!!!!!!
ناشناس
۰۸:۰۵ ۰۸ فروردين ۱۳۹۶
ممنون.چقدر توضیحات کامل بود!!!!!!!!!!!!!!